Saturday, October 4, 2014

Lokakuun Livbox | October's Livbox

Eilen tuli postissa lokakuun livbox, jonka olin mielessäni suunnitellut aukaisevani unboxauksena kameran edessä. Olin kuitenkin niin malttamaton, että päädyin aukaisemaan paketin ihan yksikseni ja hieman fiilistelemään tuotteita ennen kuin esittelen ne kameralle.

Livbox on siis kerran kuussa ilmestyvä 4-6 kosmetiikkatuotetta sisältävä paketti. Tuotteita et tiedä etukäteen, mutta tilatessasi sinulta kysytään muutamia kysymyksiä, joiden perusteella he osaavat lähettää sinulle sopivia tuotteita. Paketin voi tilata jatkuvana tilauksena (15,90€/kk), kolme kuukautta kestävänä määräaikaisena tilauksena (47,70€) tai viisi + yksi kuukautta kestävänä tilauksena (79,50€), jossa yksi kuukausi tulee siis kaupanpäälle. Voit tilata Livboxin täältä.
Lokakuun paketin teemaväri oli roosa, koska lokakuu on Roosa nauha -kuukausi. Jokaisesta myydystä paketista on lahjoitettu euro Roosa nauha -keräykseen. Mikäli haluat itse ottaa osaa keräykseen, voit tehdä sen esimerkiksi Livboxin perustamassa keräyksessä osoitteesssa: bit.ly/livboxroosanauha.

TUOTTEET

BC OIL MIRACLE Rose Oil Hair & Scalp Shampoo (Ovh 17,90€/200ml) - sain 30ml näytteen
BC OIL MIRACLE Rose Oil (Ovh 19,90€/100ml) - sain 5ml näytteen
ACO FACE young (Ovh 11,60€/50ml)
LUMENE Arctic Sand (Ovh 16,90€/Roosa nauha -kampanjapakkaus, sis. CC-voide ja kynsilakka)
New OSIS+ Glamination (Ovh 11,90€/100ml)

+ Me Naiset -lehden yhden kuukauden digilehtiversiot veloituksetta

Kuvasin videon eilen illalla kun aurinko oli painunut jo horisonttiin, eikä meillä tosiaan ole vieläkään asennettu kattolamppuja, joten valaistuksena oli vain kaksi pöytävalaisinta. Olen myöskin videossa ihan täysin ilman meikkiä, jotenka osa mun kulmakarvoista katoaa valon takia ja näytän kärsivältä muutenkin. Koittakaa kestää. :)Postaus ei ole sponsoroitu, linkit eivät ole mainoslinkkejä ja maksan itse Livboxini. :)


2 comments:

 1. Onks noi tuotteet ollu hyviä?

  http://melidas.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tän lokakuun boxin tuotteista en oo kokeillut vasta kun kynsilakkaa, josta tykkään kyllä. :) Ja tää boxi oli siis vasta mun toinen Livbox, joten mulla ei oo kokemuksia kun vasta edellisen boxin tuotteista, jotka oli kyllä hyviä, paitsi Lumenen kasvojenpuhdistusaine sai mun naaman punoittamaan. Näytin samalta kun sen jälkeen kun on käynyt kasvohoidossa ottamassa ihon syväpuhdistuksen, jossa siis irroitellaan epäpuhtauksia sellaisella pienellä koukulla ihon sisältä. Se sattuu. Mutta ilmeisesti oli jonkinlainen allerginen reaktio kyseessä sen puhdistusaineen kanssa, muuten tykkäsin kyllä edellisestäkin Livboxista.

   Voit käydä katsomassa postauksen edellisestä Livboxista täältä: http://sonyhilu.blogspot.com/2014/09/syyskuun-livbox-septembers-livbox.html

   Delete