Tuesday, October 21, 2014

Kuulumisia: Koulu, Oulu, eBay ja Oriflame

Ostin muutama tunti sitten junalipun Ouluun perjantaille. Mitä, taasko? Kyllä vain, saatiin nimittäin opettajan kanssa sovittua, että ensi maanantain tunnit (klo: 10-11.15, koska ruokailu on tässä jaksossa aikaisemmin) siirretään johonkin muuhun ajankohtaan, jotta meidän kaukana asuvien (n. 10 km koulumatkalaisten) ei tarvitse tulla noin lyhyen ajan takia koululle. Tämä tarkoittaa sitä, että mulla on perjantain jälkeen koulua vasta seuraavana perjantaina, mikä tarkoittaa siis viikon lomaa! (taas, jee!)


Sain sähköpostia anonyymilukijalta, vastaan hänelle tässä näin: Kiitos, kiva että tykkäät! :)
Lisäksi haluan sanoa niille, jotka löysivät blogiini karjalanpiirakkareseptin perässä, että toivottavasti reseptistä oli apua. :)

Viimeisin tilaamani eBayn paketti oli saapunut sillä aikaa kun olimme Oulussa, eli ne feikit "beauty blenderit" jotka tilasin itseasiassa silloin kun tein sen eBayn käyttöoppaan. En ole vielä kokeillut miten ne käytännössä toimivat, mutta teen niistä vaikka postauksen sitten kun kerkeän.

Tilasin tänään myös eBaystä Colour B4 -nimistä ainetta, jonka pitäisi poistaa hiuksista värjätty väri niin että luonnollinen väri jää jäljelle. Hieman olen epäluuloinen tämän suhteen (monta värinpoistoa kokeneena), mutta olen tutkiskellut ihmisten kokemuksia tästä aineesta ja tullut siihen tulokseen, että en häviä mitään (paitsi reilu 10 euroa) jos kokeilen. Tavoitteenani on siis saada oma hiusvärini takaisin. Tällä hetkellä olen siis kasvattamassa sitä takaisin ja kävin laitattamassa raitoja kampaajalla viime keskiviikkona, jotta juurikasvuni ei niin erottuisi.

Colour B4 ilmeisesti poistaa siis vain värjätyn värin, eikä vahingoita hiuksia toisin kuin tavallinen värinpoisto. Toisilla CB4 toimii paremmin kuin toisilla, olen lukenut kaikenlaisista kokemuksista, mutta koska yrittänyttä ei laiteta, haluan kokeilla toimiiko se minulla. Sitä ei suositella mustille eikä hennavärjätyille hiuksille. Koetan kirjoittaa siitäkin sitten, jotta saatte tietää toimiko se.

Colour B4 ei ole enää myynnissä Suomessa, eikä joku ollut löytänyt sitä enää Ruotsistakaan, mutta ainakin Iso-Britanniasta löytyy. Näin Suomessa asuvana luultavasti helpoin tapa on ostaa se eBaystä.

Pahoittelut kuvattomuudesta (piti tuonne keksiä tuo säälittävä kuva lukujärjestyksestä ettei olisi täysin kuvaton postaus), mutta ei ole vaan tullut nyt otettua mitään kuvia.

Ylihuomenna vaihtuu Oriflame-jakso! Can't wait! Tämän jakson (14) tilauksen laitan menemään viimeistään huomenna, joten tutut ja sukulaiset vielä on jonkin verran aikaa ilmoitella tilauksiaan mulle Facebookissa tai tekstarilla!


No comments:

Post a Comment