Monday, October 20, 2014

Ihanaa ois oma Villa

Oma Villa ois hieno asia, meinaan siis sellasta huvilaa, en sitä sen pienellä alkukirjaimella kirjoitettavaa kaimaa. Kauniaisissa on aivan ihania huviloita ja kattelin äskön läpi tällä hetkellä myynnissä olevia. Ihastuin kovasti yhteen entiseen päiväkotiin, niinkin kovasti että etsin siitä lisää tietoa googlettamalla ja yritin kuikuilla sitä google mapsin katunäkymällä. Oispa ylimääräset 1 300 000 + remonttikulut ja elämiseen kuluvat rahat. Voittaispa esim. lotosta.

Tosin ennen ku ostaisin oman Villan Kauniaisista (tai oikeastaan mieluiten jostain pohjoisemmasta maaseudulta jos oikeanlainen huvila tulisi vastaan ja semmoisia olisi jossain), kävisin matkustelemassa, suorittaisin koulun loppuun, opiskelisin ehkä jotain lisää ja tekisin vähän muita juttuja. Mutta jossain vaiheessa ostaisin sen oman Villan. Olis niin ihanaa päästä remontoimaan sitä ja tutustua tarkemmin sen historiaan ja kohdata kaikki ne vastoinkäymiset mitä vanhaa taloa korjatessa tulee aina väistämättä vastaan.

Mutta aina voi haaveilla.

Tänään palattiin arkeen, onneksi tämä jakso on (näillä näkymin) paljon rennompi kuin edellinen, eikä pari vapaapäivää viikossa ole yhtään harvinainen juttu. Ehkä kerkeän taas joku päivä kirjoittaa jotain lisää, nyt ei tämän enempää. Lisäsin vihdoin Youtubeen Hullut päivät -videon jonka kuvasin jo silloin toissa perjantaina. Sen laatu on surkea, en tiedä mikä meni pieleen, mutta onneksi jatkossa voin kuvata parempilaatuisempia videoita, koska sain äidiltä aikaistettuna joululahjana uuden kameran! Siitä lisää myöhemmin.Muistuttaisin vielä tuttaviani, että vielä on pari päivää aikaa tilata minulta Oriflamen tuotteita. Laitan keskiviikkona tilauksen menemään! Tilaus toimitetaan tänne Tampereelle, mistä voin kiikuttaa eteenpäin Helsinkiin (marraskuussa) ja Ouluun (joulukuun puolessa välissä), sekä postittaa muualle päin Suomea (vastaanottaja maksaa postimaksut). :)


2 comments:

  1. Tuasko se unohtu kattelemmaa ohikulkijoita? :D mä tulisin varmaa hulluks siellä hulluilla päivillä jos kaikki tunkee päälle ja muuta epämukavaa :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep :DD On nii kiinnostavia nuo naapurit :D Hahhah joo itekki meinasin ja ehkä se nimiki tulee siitä että kaikki tulee hulluiksi :')

      Delete