Monday, September 8, 2014

Testissä ripsiväri eBaystä | Testing mascara from eBay

Tilasin pari viikkoa takaperin itselleni kaksi halpaa ripsaria eBaystä kokeiluun, koska alkoi mennä hermot tuohon nykyiseen Lumenen ripsariin (Natural Code Eye Dramatizer Volume Boosting, se turkoosi vedenkestävä, ajaa asiansa oikein hyvin, mutta sotkee joka paikan). Tänään postilaatikkoon (jossa on vihdoin meidän sukunimet eikä edellisen vuokralaisen!!) oli tipahtanut ensimmäinen noista ripsareista, joten päätin sitten heti kokeilla miltä se näyttää ripsissä. Hintaa tällä ripsarilla oli 1,43€ (AU $ 1,98) eikä postikuluja lainkaan, joten ei tullut kalliiksi. Mikäli mielit tämän ripsarin itsellesi, tästä linkistä pääset sen sivulle. :)

I got new mascara from eBay, it cost 1,43€ (AU $ 1,98) and shipping was free. If you want to buy the same mascara, here is the link where you can find it. :)


Kyseinen mascara saapui mistäpäs muualtakaan kuin Kiinasta. Merkki on ilmeisesti joku Me now Generation-II ja sen lisäksi paketissa lukee Lash Power Extension Visible mascara. Lupauksena paketin takaosassa "Creates exceptional long thick curly lashes". Harja on silikoonia, en hoksannut siitä ottaa kuvaa.Vasemmanpuoleisessa kuvassa hieman ripsivärijäämiä, en ottanut kovin huolellisesti tämänpäiväistä ripsiväriä pois. Mulla on luonnostaan melko tummat ripset, mutta ainakin noista päistä näkee, että ne on vähän vaaleammaat kuin juuret. Kuvia kirkastin ja laitoin vähän kontrastia, sekä terävöitin.

Oikeanpuoleisessa kuvassa siis lopputulos. Mua hämmentää kovasti tuo yksi tosi pitkä ripsi tuolla laidassa, oli pakko kokeilla, että onko se edes kiinni mun silmässä, mutta on se. :D Joku mutantti. Mutta siis kyllä mää tästä tykkään, vähän ehkä yläripset ovat kiinni toisissaan, mutta toisaalta sähläsin aluksi jotain niin laitoin vähän ehkä liikaakin väriä. Alaripset sen sijaan on tosi kivat!

The left pic before, right after. What do you think?


4 comments:

 1. Apua miten ihanat silmät sulla on! Vois kans joku kerta tilailla tota ripsaria, näyttää nimittäin hyvältä :--)

  ReplyDelete
 2. "..oli pakko kokeilla, että onko se edes kiinni mun silmässä.." voi Sonja, ei ripset kasva silmästä :'DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tarkotin silmäluomee:DDD Mutta siis ymmärrät kuitenki mitä tarkotin! :D Tosi hämmentävä tapaus oli :P

   Delete