Saturday, September 20, 2014

Testissä ripsiväri eBaystä #2 | Testing mascara from eBay #2

Tällä viikolla tuli toinen ripsiväreistä, jonka tilasin eBaystä jonkin aikaa sitten. Ensimmäisen ripsivärin arvostelun voit lukea täältä. Olen ollut niin väsynyt joka päivä tällä viikolla, että en jaksanut kuvata tuota ripsiväriä ja kokeilla sitä ennen kuin vasta nyt. Ripsiväri maksoi 2,17€ (US $ 2,79), eikä postikuluja ollut. Mikäli haluat samanmoisen itsellesi, voit tilata sen täältä.

I got (again) new mascara from eBay, it cost 2,17€ (US $ 2,79) and shipping was free. If you want to buy the same mascara, here is the link where you can find it. :)
Ripsiväri saapui Hong Kongista ja tällä kesti vähän kauemmin matkassa kuin siinä toisessa ripsivärissä. Tilasin tämän nimittäin vähän aikaisemmin kun sen toisen ja tämä tuli joku viikko myöhemmin kuin se toinen. Mutta on ihan normaalia, että eBayn tilauksissa kestää.

Ripsivärin merkki on ilmeisesti Vsoya, sen lisäksi paketissa lukee "the Max Lengthening mascara" ja todella paljon jotain Kiinaksi. Tuotetiedot ovat myöskin Kiinaksi, mutta lopussa olevasta nettiosoitteesta (http://www.vsoya.com) luultavasti löytää lisätietoa. :) Itse ripsivärituubissa lukee merkin lisäksi "combined with the powerful waterproof effect". Toivon mukaan tämä siis kestää itkut ja syyssateet. Paketin ja ripsivärin ulkoasu on oikein suloinen, mutta tykkään kyllä enemmän sen toisen ripsivärin ulkonäöstä. Ripsivärin harja oli tollanen vähän paakkuisen näköinen, muuten melko perus.


Vasemmassa kuvassa ei ole ollenkaan ripsiväriä, oikeassa kuvassa taas on. Väri levittyi mielestäni hyvin, eikä paakkuja tullut. Vähän näköjään rapisi (tai sitten huidoin liian rajusti) silmän ympärille yksittäisiä pieniä tippoja, mutta ei niitä kyllä näe kun vaan tosi läheltä. :D Tykkään tästä kyllä, pääsee käyttöön sen toisen ripsivärin rinnalle vuorottelemaan. :)

The right pic before, right pic after. What do you think?


No comments:

Post a Comment