Wednesday, September 10, 2014

Syyskuun LivBox | September's LivBox

Eilen tuli postissa mun ensimmäinen LivBox, joka oli siis syyskuun LivBox (kuinka yllättävää). LivBox on siis yllätyspaketti, joka tulee kerran kuussa ja sisältää 4-6 kosmetiikkatuotetta. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan itsellesi LivBoxin, voit tilata sen täältä. Paketin voi tilata jatkuvana tilauksena (15,90€/kk), kolme kuukautta kestävänä tilauksena (47,70€), tai kuusi kuukautta kestävänä tilauksena (79,50€).

I got my first LivBox yesterday!! Love it!
Syyskuun teemavärinä oli violetti (tai liila) ja paketti sisälsi seuraavia asioita:

L'OCCITANE Shea Butter Hand Cream (Ovh 24€ / 150 ml) - Paketissa tuli 10 ml näytetuubi
New NIVEA Lip Butter Blueberry Blush (Ovh 3,45€ / 16,7 g) - Paketissa tuli juuri tuo
New L'ORÉAL PARIS Elnett Satin Volume Excess (Ovh 2,85€ / 75 ml) - Paketissa tuli juuri tuo
New KATY PERRY Royal Revolution ( Ovh 34€ / 30 ml) - Paketissa tuli pieni 1,2 ml näytepullo
New L'ORÉAL PARIS Skin Perfection Unifying Day Moisturiser (Ovh 12,90€ / 50 ml) - Paketissa tuli juuri tuo
New LUMENE Clear it up! (Ovh 6,90€ / 150 ml) - Paketissa tuli juuri tuo

+ L'Occitanen etukuponki

Tuota L'Occitanen käsivoidetta oonkin halunnut kokeilla, mutta semmonen iso tuubi maksaa niin hirveästi, etten oo siitä halunnut niin paljon maksaa. Mun olis myös kohta pitänyt lähteä meikinpoistoaine-, kasvojenpesuaine- ja päivävoideostoksille, joten nuo L'Oréalin päivävoide ja Lumenen puhdistusaine + meikinpoistoaine -yhdistelmä tulivat kuin tilauksesta.

Huulivoiteita taas ei voi koskaan olla liikaa, Elnettin hiuskiinne on matkakokoinen eli helppo ottaa reissuun mukaan ja Katy Perryn tässä kuussa lanseerattavan hajuveden näytepullo oli oikein mieluinen yllätys, vaikka hajuvesiä en oikein käytäkään. Se nimittäin tuoksui kivasti kukkasilta!Mitä mieltä olet tämän kuukauden LivBoxista? Olisiko sinulla ollut tarvetta paketin sisällölle?


4 comments:

 1. En tiiä lähettikö tää mun kommenttia mut sanon nyt sitte uuellee: Oon halunnu kans tilata ton vaikka kuin kauan mut en oo raskinu jos sit saanki vaa ne paskimmat tuotteet mun tuurilla :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jaa nää tuleeki suoraan tähä eli eka kommentti katos jonnekki :D:D vittuku oon tekniikan ihmelapsi

   Delete
  2. Haha :D No mut ainaki mitä oon nyt tämän vuoden pakettien sisältöjä katellu netistä nii on joka paketissa ollu jotaki kivaa :) Tää mun eka paketti oli halvempi ku mitä tuon 15,90€ ku löysin jostai googlettamalla jonku koodin millä sai alennusta. :D Jos siis päätät joskus tilata nii kannattaa ettiä koodeja. ;)

   Haha perus XD

   Delete
  3. Niii ja ku miettii että tuon 15e käyttää muutenki johonki kaljaan nii ei se nyt loppujenlopuksi oo nii paha :D Pittääpä koittaa vilkuilla jos tulis jossai koodeja vastaan.

   Delete