Sunday, September 28, 2014

Ikävä hevosia

Alan pikkuhiljaa taas kaipaamaan tallille. En sinänsä kaipaa sitä ratsastusta (vaikka sitäkin toki), vaan enemmänkin sitä tallilla oloa kavereiden kanssa ja yhdessä hevosten kanssa touhuamista. Olisi kiva saada tähän elämään jonkinlaista hevosjuttua, mutta mulla ei ole hajuakaan Tampereen talleista, eikä oikeastaan rahaa ratsastaa vakituisesti. Vielä kivempihan olis jos mulla ois joku kaveri jonka kanssa käydä siellä tallilla (vaikka tokihan ihmisiin tutustuu), mutta en tunne Tampereelta ketään hevosihmisiä mun yhtä opettajaa lukuunottamatta (tähän semmonen vink vink jos oot hevosihminen Tampereelta ja haluaisit kertoa mulle jotain Tampereen talleista ja tutustua niin laita ihmeessä kommenttia tähän postaukseen tai sähköpostia osoitteeseen sonyhilu@hotmail.com). :)Kuvassa Annukka ja Nean hevonen Bosse (kuvattu maaliskuussa 2013).

Sovittiin jo Olgan kanssa, että mennään ens keväänä Tampereen hevosmessuille kun ne kerta järjestetään tossa melkein meidän naapurissa. Tänä vuonna tuli joku muu juttu samalle viikonlopulle niin ei sitten menty, käytiin vaan Helsingissä Horse Fairissa. Saa nähdä mennäänkö sinnekin ensi kerralla kun Olga kuitenkin asuu Helsingissä niin ei ole majoitusongelmaa. :)

Kovasti myös tekis mieli mennä taas ens kesänä Pihkalaan leirille, ollaan tästäkin puhuttu jo Olgan kanssa ja mikäli rahatilanne antaa periksi niin todellakin ollaan menossa! (ja mikäli mahdutaan jollekin leirille, tänä vuonna meni nimittäin aika äkkiä leirit täyteen :D)

Mutta jotta ei tulis pelkäksi hevospostaukseksi niin mainitsen, että oon katellut ihan ajatuksen kanssa itelle uutta kameraa ja mikäli sponssaaja (äiti) suostuu niin tuun saamaan sen viimestään jouluna. Mikään kallis kapistus ei ole kyseessä, mutta sellainen suht pieni mikä on helppo kuljettaa joka paikkaan ja jolla pystyy ottamaan sekä kuvia että videota, jotka ovat suhteellisen laadukkaitakin. Kerron siitä lisää sitten myöhemmin. 

KAKS VIIKKOA SYYSLOMAAN JEE!


2 comments:

 1. Sulla on ikävä hevosia ja mä haluaisin jo hetken tauon niistä :D Kun niiden kanssa touhuaa koko päivän, ei jaksais asuntolalla enää kuunnella tarinoita päivän ratsastus- ja ajotunneista. Etenki jos itellä ei päivä menny heppastelun osalta ihan putkeen, nm. Keke on asshole!

  :DDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha no joo mut jos oisit ilman niitä pari kuukautta niinku minä nii alkas taas olla ikävä! :D Höhöö badass-Keke XD

   Delete