Saturday, August 23, 2014

Odotusta

Ootan liikaa meidän uutta sohvaa, minkä pitäs ilmestyä ens viikolla Sotkan varastolle.

Ootan paria ebayn pakettia, Kelan kirjettä liikamaksuista, syyslomaa ja huomista Ikean reissua (mikä piti olla tänään mutta nukuttiin liikaa).

Ootan kunnon syksyä, en tätä, että aamulla on syksy, mutta iltapäivällä taas kesä.


Ootan sitä, että joku päivä meillä on kattolamput paikoillaan, eikä tarvis iltaisin tyytyä pelkkiin keittiön ja eteisen kattovaloihin, sekä mun pieneen pöytälamppuun.

Ootan Carrien päiväkirjojen ens viikon jaksoa, koska se on viimeinen mitä siitä on tehty ja kuulemma tehdäänkään. Ei se saa loppua, se on yks parhaista sarjoista ikinä! Pitää ehkä alkaa kattomaan Sinkkuelämää alusta loppuun, jos tulee vierotusoireita.


Olisin kyllä halunnut tänään Hingunniemeen kattomaan estekisoja, mutta täältä on niin kovin vaikea päästä sinne vaan yhdeksi päiväksi. Ehkä sitten keväällä taas koulukisojen aikaan oon paikalla.

Mun arkipäivät on menny tällä viikolla näin: herään kouluun kahdeksaksi, tulen koulun jälkeen joskus klo: 15-16 kotiin, otan kaakaota lasiin ja chilipähkinöitä kulhoon ja istun koneelle katsomaan Youtubesta videoita aiheilla "Vanity tour" "Makeup collection" "Ikea Micke desk" tai hakusanalla "DIY" -alkavia. Lisäksi hakusanat ovat liittyneet myös siivoukseen ja tavaroiden järjestämiseen. Niiden innoittamana oon askarrellut muutaman kynä- ja sivellinpurkin, aiemmin esittelemäni lehti- ja meikkipalettitelineet, mun tietokoneen bassokaiuttimeen uutta ilmettä, muutaman pienen laatikon mun laatikostoon, minikokoisen tilanjakajan yhteen pieneen laatikkoon, tilanjakajan meidän keittiön laatikkoon ja paljon muuta. Askartelun lisäksi oon innostunut järjestelemään omiakin tavaroita ja tein inventaariolaskelmia mun meikeistä, joita tosin ei tällä hetkellä oo paljoa, onneksi.Oon myös opetellut piirtämään silmiä, vaikka en osaakaan kuin suunnilleen yhden mallin ja tavan. Koulussa me ollaan tehty erilaisia vihkoja, sekä stiftaamalla eli laittamalla ne niitit siihen taipeeseen että liimasidonnalla sellaiset paksummat kovakantisemmat vihkot. Ollaan opeteltu käyttämään myös leikkuria, nuuttauskonetta ja vihkolinjastoa, ens perjantaina kai päästään painokoneen kimppuun (pojat opetteli painokoneen käyttöä kun me tytöt opeteltiin jälkikäsittelyä noilla muilla koneilla).


Kohta elokuu on jo ohi, oon ihan huomaamattani käynyt jo kaks viikkoa koulua ja koulukaverit tuntuu jo melko tutuilta. Oon löytänyt sielunkumppanin, joka on mua kuus vuotta vanhempi. Osa ihmisistä ärsyttää, mutta onneksi en oo ainut jota ne ärsyttää niin voi avautua asiasta.

Ja mitä muuta vielä? En oo juonut alkoholia Qstockin jälkeen, eli neljään viikkoon, eikä edes tee mieli vaikka välillä heitänkin, että "oispa kaljaa". Kalja on sitäpaitsi pahaa, mutta joihinkin tilanteisiin vaan sopii tuo lause.

Nauttikaa.

4 comments:

 1. Et oo ainut joka ei menny estekisoihin, mä sain luvan kanssa jättää ne väliin, koska ravipuoli on paras! Oikeesti kierrän mieluumin raveissa jännittämässä voittaako omat hevoset, ku yritän pitää kilpailijat tyytyväisinä ja samalla saada ne noudattamaan sääntöjä - mikä tuli huomattua koulukisoissa.

  Thank god mä oon unohtanu seurata carriee, ei tuu vierotusoireita :D Eilen.. yöllä, katoin pitkästä aikaa yhen jakson, sitä ennen.. joskus heinäkuussa :D

  Jee, en oo ainut joka vihaa kaljaa :D Mä en henk.koht. edes muista millo ja missä join viimeks, eikä nyt oo kyse siitä et blackoutti johtuis alkometrin huimista lukemista, ehei, tää on varhaisdementiaa (:

  Onks se koulu muuten nyt semmonen ku ootit sen olevan? jos ärsyttäviä ihmisiä ei lasketa ni onks siel kivaa? (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha :D niinno tosiaan nyt mitä oon facebookista lueskellu nii ei siellä taida olla töissä ees ketään mun tuttuja nyt :D Taitaa olla taas ykkösten hommaa pitää kilpailijat tyytyväisenä x)

   Carrie on vaan paras! Oon kattonu katsomosta aina samalla viikolla uusimman jakson ku en oo ikinä muistanu siihe aikaan kattoo telkkaria ku se on tullu :D ja nyt meillä ei oo digiboksia nii pitäny kattoo muutenki katsomosta.

   Haha alkaa tulla jo nii vanhaksi ettei alkoholikaa kiinnosta x)

   Mulla ei ollu hirveesti mitää kunnon tietoa millasta tuo opiskelu on, mutta en oo kyllä pettyny mihinkää muuhun ku siihen, että osa opettajista ei jaksa valmistautua oppitunteihin tarpeeks hyvin, meillä on ihan liikaa taukoja ja tosiaan osa ihmisistä on ärsyttäviä. :D Parasta on se ku ollaan ainaki tähän asti päästy melkee joka päivä aikasemmi pois :P Mutta siis joo nyt ku päästiin kokeilee käytännöntöitä nii on ne kivoja. (:

   Delete
  2. On siellä ainaki Emma ja Anniina, en tiijä muistatko :D ja sit nää kolmosten raoh ja hpt.

   No älä vaa, mut pittää sitä silti joskus käävä iltaa istumassa kavereiden kanssa, ihan vaa parilla (:

   No just, eikö niitä kiinnosta vai eikö ne kerkee vai mikä siinä mättää :D nekö sitte improvisoi vai sannoo et joo tehkee nyt jottai? :D

   Delete
  3. Ei ne kerenny tulla nii tutuiksi että niitä voisin moikata :D

   No se ykski ope on nyt vaan vuoden tuolla toisen open sijaisena ja musta tuntuu että se ei vaan tiiä miten se vois meille asiat opettaa. Se vaan luki meille jostai opetussuunnitelmasta kaikkia juttuja ja sit muka että joo tehkääpä ryhmätyöt nii ei keretty tehä niitä puolikskaa valmiiksi ku se sit opetti meille ne asiat sieltä opetussuunnitelmasta. Eikä siis käyty ees läpi niitä keskeneräisiä ryhmätöitä. Ja sit ku oltiin pajalla nii se oli oikeestaa puoliksi vaa seisoskelua ku ei ollu mitää tekemistä. :D

   Delete