Sunday, August 10, 2014

DIY: Lehti-/meikkipalettiteline | DIY: Magazine/makeup palette holder

Mun pöydällä lojuu tällä hetkellä pino lehtiä, joille halusin saada jonkinlaisen telineen. En kuitenkaan malttanut odottaa, että kävisin kaupasta ostamassa jonkun valmiin lehtitelineen, vaan halusin tehdä sen itse. Ostettiin viime kauppareissulla muroja, joten päätin laittaa murot laatikosta lasipurkkiin ja ottaa laatikon hyötykäyttöön.

I had magazines laying on my table and I decided to make a holder from cereal box. 

Lehtitelineen tekoon tarvitset muropaketin, sakset, mattoveitsen, tussin, viivottimen, lahjapaperia tms. ja liimaa (jonka unohdin kuvasta). All you need:Piirrä suora viiva muropakettin "ylänurkasta" johonkin kohtaan toista sivua ja leikkaa se mattoveitsellä ja avusta tarvittaessa saksilla. Tee sama toiselle puolelle ja leikkaa päätypalat samalla pois.Leikkaa lahjapaperista oikean kokoinen palanen, eli sellainen, että se peittää muropaketin ulkopuolen hyvin ja sen saa taiteltua kivasti pohjasta ja sisältä.Liimaa lahjapaperi muropaketin ympärille sivu kerrallaan taitellen aina oman maun mukaan sivuilta ja pohjasta.Taittele ylijäänyt osa muropaketin sisälle, helpommin se onnistuu kun saksit tuollaisia suikaleita tuohon reunaan ja taitat ja liimaat suikale kerrallaan. Remember to glue the strips!Ja tältä sen pitäisi näyttää! Finished!


Oma muropakettini oli sen verran pieni, että nuo mun lehdet ei sitten kuitenkaan mahtuneetkaan siihen! Kannattaa siis kokeilla ennen kun alkaa askartelemaan, että lehdet mahtuvat muropakettiisi. Seuraavana pitää siis ostaa joku maxipakkaus muroja, että mahtuu lehdet siihen.

En siis päässyt tuosta pöydällä olevasta lehtipinosta "eroon", mutta ei tuo uusi teline silti ylimääräiseksi jää, sillä sitten kun tilaamani meikkipaletit tulevat (ebay♥) voin laittaa ne kivasti siihen.

Check that your magazines will fit in the cereal box, because mine didn't! Lol. I will use the holder for my makeup palettes (which I ordered on ebay♥ few days ago).

P.S. Teen tästä vielä joku päivä myös videon Youtuben puolelle, tosin en kuvannut koko urakkaa kun en jaksanut alkaa asentamaan kameranjalkaa. :D Youtubessa on muuten mun ensimmäisen meikkausvideon bloobersit, itse meikkausvideo ei koskaan tuu näkeen päivänvaloa. :D Go check my Youtube channel!

2 comments:

  1. Jotenki mä onnistuin missaamaan koko lehti-sanan tuolta otsikosta ja ihmettelin koko postauksen ajan et miks otsikossa puhutaan meikkipaletti telineestä, ku niistä puhutaan vasta ihan lopussa :D Oli nii pieni sana et vasta myöhemmin selvis et olihan se lehtikii siellä xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha :D En ois kyllä ihmetelly vaikka oisinki unohtanu sen sieltä x)

      Delete