Wednesday, July 9, 2014

Opiskelupaikka tuli!


Ei, en ole suinkaan myöhässä tällä postauksella, koska nyt on kyseessä jälkihaussa hakemani paikan vastaus! Mainitsin edellisessä (?) postauksessa vieneeni kirjeen postilaatikolle, ja nyt siihen kirjeeseen tuli vastaus. Olen saanut opiskelupaikan painoviestinnän perustutkinnosta! Musta tulee painotuotantoassistentti! Mitä se ikinä sitten tarkottaakin.

Hain tosiaan vähän randomilla jälkihaussa, valitsin Tredun ilmoittamista paikoista kaksi minulle sellaista "nuo voisi olla ihan kiinnostavia" -alaa ja pääsin siihen ensimmäiseen. Yo-pohjaisena siis hain, eli mulle tää tutkinto kestää kai sen 2 vuotta. En tiiä vieläkään yhtään miksi haluan isona, joten lähen kokeileen jos tuosta sais vaikka ees sen yhden ammatin ja sitten suuntais muualle.

Ja niille ketkä ei tiedä mitä painotuotantoassistentti tekee, lukekaa tää sivu.

Kävin tosiaan eilen Nepsun kanssa tallilla ja sen jälkeen menin koti-kotiin maalaamaan lipastoa ja yhtä hyllykköasiaa. Kun sitten tulin kämpille, täällä oli kuvaustouhut vielä käynnissä, kun Fabio ja Aki tekee lyhytelokuvaa ja osa kohtauksista kuvattiin täällä. Hirveään kuntoon ne oli tän kämpän saanut, mutta hällä väliä kun kuitenkin kohta pitää loppusiivota.

Pakkailin eilen myös koti-kotona kamoja ja laitoin ne yhteen kasaan ja ylitin karsia sieltä vaan ne välttämättömimmät mukaan, mutta ei ne paljoa kyllä vähentyneet. Täältä kämpiltä lähtee mukaan kuitenkin vähemmän tavaraa kun mitä täällä on tällä hetkellä, joten eiköhän kaikki jotenkin mahdu sinne uuteen kämppään.

Me luovutaan tästä meidän nykyisestä sohvasta ja ostetaan mun isosiskon kaverin siskolta divaanisohva, koska se nyt on varmasti paljon parempi kun tää nykyinen mistä lähtee istuintyynyt kokoajan kävelemään.

Mua raivostuttaa koska on niin kuuma nukkua ja pikkuhiljaa alkaa myös se muutto lähenemään ja stressi kasautuu itse kullekin. Pittää nyt yrittää kuitenki vielä yrittää nauttia Oulusta ja kavereista ja kesästä, koska kohta ne kaikki jää taakse kun edessä häämöttää Tampere.

No comments:

Post a Comment