Tuesday, July 22, 2014

My day ilman kuvia: Jalkapalloa & kuumuutta

9:00 - Katson Facebook Messengerin ryhmäkeskusteluun saapuneen viestin, en jaksa vastata siihen, joku muu saa tehdä sen puolestani. Nukahdan uudelleen.

13:45 - Katson taas viestit ja vastaan tällä kertaa "Mää tuun kans", minkä jälkeen siirrän herätystä eteenpäin ja jatkan taas unia.

15:00 - Herätyskello soi, laitan herätystä eteenpäin ja nukahdan taas.

15:20 - Katson jälleen viestit ja jatkan unia.

16:00 - Herätyskello soi ja F tulee pakottamaan mut ylös. Kestää pitkä hetki ennen kuin jaksan nousta. Matelen suihkuun, missä vietän aikaa ainakin vartin.

Suihkun jälkeen F sanoo lähtevänsä auttamaan Annia huonekalujen hakemisessa, itse alan etsimään jotain päällepantavaa. Ulkona on taas helle, eli jotain kevyttä päälle, mutta jotain missä voi myös juosta. Ohutta collegea olevat mustat shortsit jalkaan ja siskon Australiasta ostama raidallinen toppi päälle. Hiukset kiinni ja aurinkorasvakerros koko kroppaan.

n. 17:30 - Sovin Emman kanssa treffit Hintan Salelle, haluan ostaa jotain aamupalaa, koska meillä ei ole mitään. Tarkistan, että oon muistanut pakata kaikki tavarat.

17:45 - Lähden jo takaovesta ulos ja laitan sen lukkoon, kun muistan, että aurinkolasit unohtu. Ovi auki ja hakemaan lasit.

17:48 - Pääsen lähtemään liikenteeseen uljaalla Helkama Matkattarellani.

17:55 - Hintan Salella, odotan pari minuuttia ja Emma saapuu. Sitten vaan ostoksille. "Mitä haluan syödä, en tiedä, ehkä jotain suolaista, ostan näitä paprika-tuceja, ostetaanko sipsiä? Sit jotain juotavaa, kokista! Haluun tän missä lukee 'Huipputyyppi'." Emman pullossa lukee Olga. :) Sit vielä jäätelö matkaan ja kassan kautta ulos.


n. 18:00 - Hovinsuolla, kuikuillaan onko joku jo tullut, no Kaarle näyttää potkivan palloa keskellä tekonurmea. Liikaa porukkaa yhellä kentällä, mutta me vallataan oma alueemme kentästä. Mässytän toki ensin jäätelön loppuun.

n. 18:15 - Oon saanut jätskini syötyä ja säärisuojat, sukat ja kengät melkeen jalkaan. Sitten potkiskellaan.

n. 18:45 - Ensin saapuu Elli, vähän ajan päästä Aki, Jenni ja Mia.

n. 19:00 - Peli alkaa. Ensimmäinen erä pojat vastaan tytöt, eli kaks vastaan viis. Ihan tasapuolisesti sujuu peli. Liisa ilmestyy joskus pelin loppupuolella ja menee pojille maaliin. Sit jossain vaiheessa vaihetaan joukkueita, Aki, Elli, Liisa ja minä vastaan Kaarle, Emma, Mia ja Jenni.

n. 20:05 - Lopetetaan pelaaminen, hetki istuskellaan ja sovitaan seuraavasta tapaamisesta, tällä kertaa ei tosin jalkapallon merkeissä. Kaarle lähtee, me muut jäädään vielä istumaan, osa potkii vielä vähän palloa.

n. 20:30 - Venytellään, istutaan ja syödään paprika-tuceja ja sipsiä, sekä juodaan kokista ja vettä. Vielä vähän potkitaan palloa.

n. 21:05 - Oon kotona, käyn suihkussa ja rojahdan sohvalle. Aukasen koneen ja samalla tekstaan ihmisille.

Tosi-super-rankkaa treeniä oli kun ottaa huomioon etten liiku suuntaan enkä toiseen, mutta samalla myös hauskaa! Toivottavasti keretään käyä pelaamassa vielä ennen muuttoa. :)

* * *

Tää postaus oli tämmönen my day -tyyppinen, mutta en jaksanu ottaa kuvia kun tuon yhden ainoan, minkä instaankin tungin. En oo kuitenkaan postannut melkein viikkoon, joten piti vähän jotain saada kertoa tänne. :) Nyt lomalla mun unirytmi on ihan kallellaan, laitan nukkumaan aamu viideltä tai kuudelta ja herään siinä kahden ja neljän välillä, joskus jopa myöhemmin. Tänään kuitenkin oltiin sovittu myös jotain aktiviteettia sen perus kotona olemisen sijaan, joten ihan hyvä syy kirjoittaa. :)

Vielä on aikaa linkata blogi edelliseen postaukseen!

We were playing football today with my friends. :) You can still link your blog on previous post!

No comments:

Post a Comment