Friday, July 11, 2014

Mintunvihreää maalia ja uusia sukkia

Oon tässä siis nyt käynyt muutamana päivänä koti-kotona maalaamassa yhtä lipastoa ja yhtä hyllykköä. Hyllykkö valmistui tänään, tai no se oli valmistunut sinä aikana kun maali kuivui, tänään vain kokosin laatikot paikoilleen. Lipastonkin sain tänään maalattua loppuun, pitää vaan vielä antaa sen vähän kuivua. Onneksi sisko tarvii sitä vasta elokuussa. Mun dead-line sille lipastolle oli tosiaan tämä kuu, ja sain sen jo nyt valmiiksi, joten tunnen itseni tosi eteväksi!

Maalasin myös yhden pikkujakkaran, minkä löysin meidän mökin leikkimökistä. Se oli ollut siellä monta vuotta hämähäkinseittien ja pölyn joukossa, mutta tänään se pääsi pesuun, hioin sitä vähän ja lopulta maalasin sen. Aion maalata sen vielä toiseen kertaan, jotta väri olisi vähän kirkkaampi eikä puu paistaisi mistään kohtaa, mutta otin siitä silti jo kuvan.

Maalasin kaikki Tikkurilan Helmi-maalilla, sävynä oli Y370 Capri.


Tänään tuli myös "sukkaklubilta" uusia sukkia. Äiti on kuulunut Socks for her -kerhoon jo vaikka kuinka monta vuotta, ensin sukat tulivat mun siskolle, mutta sitten kun sisko muutti pois niin mää oon saanut ne sukat. Sillon tällön annan siskollekin osan niistä, mutta sillä on niin paljon sukkia, ettei se niitä tarvi. Itsellänikin on ihan mukavasti jo kertynyt niitä sukkia, ja annankin osan sukkaklubin sukista lahjaksi kavereille, jotka niitä enemmän tarvitsevat. Iloisia ilmeitä olen nähnyt uusien sukkien omistajilla. :)

Paketin mukana tulee siis kolmet yllätyssukat ja jokin koru, meikki tai muu pikkuesine; tällä kertaa se oli kynsileikkuri. Paketti maksaa suunnilleen 15€ postituksineen, ja vuodessa paketteja tulee neljä, eli alle kolme euroa per sukat ja 60€ vuodessa. Ei siis ole kallista, ja sukkia tarvii aina! Paketin voi myös peruuttaa halutessaan, ja liittyessä ilmoitetaan minkä kokoisia sukkia haluaa. :)Lisää sukka-asiaa: kokeilin tänään pitkästä aikaa (melkein)polvisukkia, jotka löysin joskus jostain kirpparille menossa olevasta pussista, mutta joille päätin antaa vielä toisen yrityksen. Sukat on jotain ohutta neulosta ja tosi kivat jalassa. En oo oikeen osannut pitää polvisukkia muuten kun ratsastaessa, jalkapalloa pelatessa tai suunnistaessa, mutta shortsien kanssa ne näytti passaavan kivasti.


Ja nyt kun kerta sukista puhutaan niin mainitsen vielä, että oon yrittänyt saada valmiiksi villasukkia, jotka alotin joskus keväällä ennen koulun loppumista. Toinen on jo valmis ja toinen puolessavälissä, joten kohta on jo syksyä varten uudet sukat valmiina!

No comments:

Post a Comment