Sunday, July 6, 2014

Lomalla viimeinkin voin ottaa iisimmin

Meikäläinen joutui lomalle mökkiremontista, koska remonttipari lähti Kuusamoon viikoksi suunnistamaan, enkä voi alkaa yksin seinää kaatamaan tai uusia rakentamaan. En kuitenkaan pakkaa kamoja ja lähde reissuun, vaan olen täällä Oulussa nyt vielä kun voin ennen muuttoa. Ei olla vielä alotettu pakkaamaan kamoja muuttoa varten, koska on tässä vielä aikaa, vaan olen tehnyt kaikkea muuta hyödyllistä.

Eilen kävin Akin kanssa syömässä Subia kaupunginkirjaston parkkipaikalla autossa, sitten Jenni liittyi seuraan ja lopulta lähdettiin Jennin kanssa Oulun yöelämään. Oltais menty the Playhin (entinen Dione), mutta kysyttiin portsarilta onko siellä porukkaa, eikä sitä ollut paljoa, niin jatkettiin sitten matkaa muualle. Samalla meille selvis, että se on lauantaisin K20, eli ei ihme että ei ole porukkaa (Dionekin oli aluksi lauantaisin K20, mutta muutti sen sitten K18:sta, koska kävijöitä ei ollut juurikaan).

Jatkettiin matkaa Kaarleen päin, koska Mia ja Kati oli siellä, mutta sinne oli vaihteeksi niin jumalattoman pitkät jonot, että suosiolla jatkettiin vielä matkaa. Apolloon ei ollut jonoa, mutta ei kuitenkaan sitten menty sinne, vaan jatkettiin vielä matkaa ja mentiin Tivoliin (taas). Oli hauska ilta ja kiitos Jennille vielä seurasta ja Akille kuskina olosta!

Tänään sitten heräilin siinä kolmen ja puoli neljän välissä, eikä krapulaa ollut lainkaan, mutta pieni heikko tunnetila kuitenkin. Lagailin koneella muutaman tunnin ja lähdin sitten pyöräilemään koti-kotiin. Raahasin siellä yhden lipaston mun huoneesta ulos ja hioin siitä vanhaa maalia pois, koska lupasin Tiialle maalata sen ennen ku muutan Tampereelle. Vein myös Valintatalon postilaatikkoon paluumatkalla erään kirjeen, mutta siitä lisää myöhemmin!

Nyt nautiskelen lomasta koneen ja myöhemmin leffan parissa, sekä napsin avomiehen ostamia tortillasipsejä ja salsaa! ♥P.S. Kyllä, ihanaa, että helteet palasivat! En kuitenkaan niistä jaksanut nauttia sen enempää, mutta se on ihana tunne, että pyöräillessä tuntema tuuli on lämmin, vaikka vaatetta ei ole enempää kun hellemekko! ♥

No comments:

Post a Comment