Thursday, July 10, 2014

Common white girl tag

Törmäsin Youtubessa tähän common white girl tag -nimiseen kysymyshaasteeseen, joka testaa ootko ns. "tyypillinen valkoihonen tyttö". Kattelin sit sen yhen videon lisäksi vähän lisää muiden vastauksia ja googletin lopulta tän testin, että löysin kirjallisena nää kysymykset, jotta voin itekki vastata näihin. Tää on siis ollu suosittu joskus viime vuonna, mutta koska tunnetusti oon aikaani vähän jäljessä (yleensä) niin törmäsin tähän vasta nyt.

Suunnittelin ensin vastaavani näihin videolla, siitäkin huolimatta, että mun ainut videointiväline on yhä mun vanha pokkari, mutta totesin, että en oo laittanut tänään hiuksia mitenkään suihkun jälkeen ja oon aika epävarma kameran edessä nii päädyin sit tähän blogattuun versioon. :)

Mikäli itekki ootte vastannu näihin kysymyksiin tai haluatte tän innottamana vastata niin linkkailkaa ihmeessä tän postauksen kommenttiboksiin videoitanne/postauksianne/vastauksianne tästä testistä. :)

This is the common white girl tag challenge. I answered the questions and now it's your turn! :)1. Favorite Starbucks drink? | Lempi Starbucks-juoma?
- Oon käyny Starbucksissa kerran ja join sillon Vanilla Frappuccinon, joka oli aivan taivaallinen, vaikkakin tosi jäätävä :D Mun suu jääty siis ihan totaalisesti, koska join sitä niin innolla. Se oli silti aivan tosi hyvää ja otan kyllä toistekki sen jos sinne joskus taas päädyn!

2. How long does it take you to get ready in the morning? | Kuinka kauan sinulla kestää aamulla valmistautuessa?
- Riippuu oonko menossa kouluun, kaupungille vai jäänkö vaan kotiin. Kouluaamuina 10-30 minuuttia riippuen siitä meikkaanko vai en (yleensä en ainakaan viime kouluvuosina), kaupungille mentäessä herään yleensä vähän aikasemmin ja varaan sitä aikaa laittautua ja oleskella samalla, että jotain 30-45 minuuttia varmaan tai joskus enemmän joskus vähemmän, jos jään kotiin niin en valmistaudu joten 0 minuuttia. :)

3. How many selfies do you take on a daily basis? | Kuinka monta selfietä otat päivässä?
- Otan selfieitä vaan sillon kun oon laittautunut tai lähetän irvistyskuvia poikaystävälle tai kavereille. :D Jos yritän ottaa julkasukelposta kuvaa niin selfieitä tulee otettua se 5-25, joista hyviä on vaan max 2. Mutta siis en ota päivittäin selfieitä. 

4. How many IG followers and pics do you have? | Kuinka monta IG seuraajaa ja kuvaa sinulla on?
- Sekotin alkuun kokoajan kun joku puhu IG:stä, että se ois Irc-Galleria, koska siksi me sitä joskus kutsuttiin! Mutta siis instagramissa mulla on tällä hetkellä 122 seuraajaa ja 296 kuvaa (poistin osan kuvista tänään, koska yolo).

5. Do you ever say "LOL" or "OMG" out loud? | Sanotko koskaan ääneen "LOL" tai "OMG"?
- Ensimmäistä tulee viljeltyä välillä, mutta enemmänkin sarkastisesti tai puolivahingossa.

6. Do you wear the same clothing item more than once? | Pukeudutko samaan vaatteeseen enemmän kuin kerran?
- Yleensä joo, mutta jos se menee esim. pieneksi tai en vaan tykkääkään siitä enää sen jälkeen kun oon unohtanut sen kaapin perälle pariksi vuodeksi (siivoon kyllä kaapin muutaman kerran vuodessa, mutta ymmärtänette mitä tarkoitan).

7. Are you racist? | Oletko rasisti?
- En ole. 

8. How many tweets do you have? | Kuinka monta tweettiä sinulla on?
- En oo käynyt twitterissä pitkään aikaan, enkä oikeestaan käytä sitä nykyään ollenkaan. Poistin mun tweetitkin joskus kokonaan koska ne oli niin noloja, tällä hetkellä mulla on kaks tweettiä, jotka on uudelleentwiitattuja selfieitä Ellen DeGeneresiltä ja Jaakko Saariluomalta.

9. Instagram, Twitter or Tumblr? | Instagram, Twitter vai Tumblr?
- Instagram

10. What do you spend most of your time doing? | Miten käytät suurimman osan ajastasi?
- Varmaan joko nukun tai dataan.

11. Who are your favorite youtubers? | Ketkä ovat sun lempi youtubettajat?
- Suomalaisista Mmiisas ja ulkomaisista JennaMarbles!! En oo vielä oikeen löytäny mitään ulkomaista youtubettajaa, minkä videoita oottasin innolla. Monissa youtubettajissa on kuitenki hyviäki puolia, kuten esim. Blogilates päivittää pilates- ja treenivideoita, jotka on tosi hyviä! Lisäksi on monia meikeistä kertovia tubettajia ja näin, niitä on välillä ihan kiva kattoo, mutta ei mua aina kiinnosta kuunnella juttua hyvästä treenistä tai uuesta versiosta smokey eyesista. 

12. How often do you do your nails? | Kuinka usein laitat kyntesi?
- Actually... En kovin usein. Testasin monta päivää sitten mun peukalonkynteen yhtä kynsilakkaa minkä ostin, eikä se ollu hirveen kiva nii en laittanu sitä muihin. Enkä oo myöskään jaksanu ottaa sitä pois siitä kynnestä. Muissa kynsissä ei oo lakkaa ollenkaan ja leikkasin ne ihan tosi lyhyiksi, koska en jaksa sitä että ne katkeais tai lohkeilis ku remontoin ja maalaan.

13. Are you a shopaholic? | Oletko himoshoppailija?
- Jos sille päälle satun ja ylimääräistä rahaa löytyy niin kyllä, mutta en vinguta luottokorttiani. En siis todellakaan osta (varsinkaan nyt kun opiskelijabudjetti) uusia vaatteita ja asioita läheskään joka päivä, enkä edes joka viikko tai kuukausi.

14. How many times have you watched Mean Girls? | Kuinka monta kertaa olet katsonut Mean Girlsin?
- Varmaan jonku 5 kertaa.

15. Do you own a lot of clothes? | Omistatko paljon vaatteita?
- Enemmän kuin jotkut, mutta en enää niin paljon kuin ennen. Kenkiä mulla oli ennen yli 20 paria, nyt vaan joku alle 10. Housuja omistin yli 20, nykyään niitäkin alle 10. 

16. Do you take pictures of your food before you eat it? | Otatko kuvan ruuastasi ennen kuin syöt sen?
- Usein joo, varsinkin jos se on erityisen hienosti aseteltu lautaselle, se on tosi hyvää, tosi opiskelijabudjettimainen, takeaway tai muuten vaan läppä.

17. Do you wear makeup every day? | Käytätkö meikkiä joka päivä?
- En. Yleensä vaan jos oon menossa bilettämään, juhliin tai sillon kun jaksan laittautua.

18. What are your average grades in school? | Millaiset ovat arvosanasi/keskiarvosi koulussa?
- Yläasteella olin joku kasin oppilas, lukiossa enemmänki kutosen tai seiskan ja talouskoulussa arvosanat oli kolmosta eli ysiä ja kymppiä. :)

19. How do you usually style your hair? | Miten yleensä laitat hiuksesi?
- Kun oon vaan kotona niin en laita niitä, tai pidän kiinni joko poninhännällä tai nutturalla. Muualle mentäessä joko edellämainitut, tai sitten saatan laittaa hiukset kokonaan toiselle puolelle ja pinnejä niskan taakse, että pysyvät toisella puolella (niin että ex-kaljupuoli paistaa). Joskus teen otsahiuksista letin tai kierrän ne kiinni sivulle. 

20. Do you always look presentable? | Näytätkö aina edustavalta?
- Totally (not).

2 comments:

  1. Saan varmaa matkia ja tehä täns kans ? o:) ei oikeen se 11 asiaa haaste inspaa :D se on roikkunu rästissä ikuisuuden, mutta en keksi siihe mittää tai jaksa yrittää kunnolla ku oon jo tehny sen kerran..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tottakai! :) Tuun stalkkaamaan sun vastaukset kohta ;)

      Delete