Thursday, June 26, 2014

Uusia paitoja HerSecretiltä

Törmäsin tuossa muutama päivä sitten itselleni uuteen nettikauppaan nimeltä HerSecret.fi. Vähän aikaa selailin vaatteita ja löysin pari kivaa paitaa, jotka päätin sitten tilata itselleni. Laitoin tilauksen tulemaan maanantain ja tiistain välisenä yönä ja tänään tuli ilmoitus postista, että paketti on saapunut. Todella nopeaa toimintaa! HerSecretin sivuilla lukee "toimitusaika 1-3 arkipäivää" eli tämä todellakin pitää paikkansa! :-) Avomies kerkesi myös kuvata kyseiset paidat päälläni (täällä meidän ahtaassa ja sotkuisessa kämpässä...) ennen kun lähti töihin niin voin nyt esitellä ne teille.


Tää oli jotenkin ohuempaa kangasta kun miltä tuotekuvan perusteella näyttää, mutta pitää laittaa vaikka joku valkoinen toppi tai bandeau alle jos häiritsee tuo pieni läpikuultavuus. Tosi karmiva poseeraus muuten tuo oikeanpuoleinen, mutta ei anneta sen häiritä. Paita oli myös aika rutussa kun oli survottu niin pieneen kirjekuoreen, mutta kyllä se siitä siliää. :D
Tosi kevyt materiaali. Tuotekuvissa väri on valkoinen kun taas paita on oikeasti lilahtava ja hihojen resorit ovat harmaat. Tykkään kuitenkin tästäkin, vaikka nuo pussimaiset olkapäät ovatkin uus juttu mulle. Kukkakuosi on vaan parasta! Samoin on myös punaiset hiukset ja uudet ehjät sukkahousut.

Tilaan kyllä ehdottomasti vielä joskus lisää vaatteita HerSecretiltä kun tämä rahatilanne vähän paranee. :-)

2 comments:

  1. ihana ulkoasu täällä! tykkään sun hiuksista:)

    http://oonaaino.blogspot.fi/

    ReplyDelete