Tuesday, June 10, 2014

Maybelline New York Baby lips

Otin osaa Indiedaysin ja Maybelline New Yorkin kampanjaan, missä etsittiin 200 ihmistä, jotka pääsevät testaamaan Baby lips -huulivoiteita, mitkä lanseerataan Suomeen syksyllä. Kampanjaan osallistuttiin ottamalla aiheeseen liittyvä kuva (pääosassa huulet ja kasvot), laittamalla se Instagramiin ja tägäämään se tunnisteilla #babylipssuomi ja #kesähuulet. Osallistujista valittiin 200, jotka pääsivät testaamaan tuotetta. Itse osallistuin tällä kuvalla:


Tänään tuli sitten postissa kirje ja sen mukana huulivoide sävyssä PINK PUNCH. Oon nyt tässä testaillut tuota huulivoidetta ja ensivaikutelma on ainakin tosi hyvä. Se tuo väriä huuliin, kosteuttaa ja sitä ei oo tarvinu olla lisäilemässä kokoajan (vaikkakin mulla on sellanen tapa, että laitan lisää huulirasvaa aina kun rasva/voide sattuu näköetäisyydelle). Lisäksi tuote tuoksuu aivan tosi herkulliselle! Ehdottomasti ostan tätä lisää sitten kun tämä Suomen kauppoihin saapuu! En malta odottaa muiden sävyjen kokeilua.


2 comments:

  1. Hihhii, sattu silmään cittarissa, oli pakko ostaa ku muistin että mainitsit siitä tiällä :D Suuri valinnanvaikeus mut lopulta toi cherry me lähti mukaan, tykkään! :3 Riittoisa tää varmaan oiskii mut mä lisään sitä kuitenki kokoajan ku se tuoksuu nii ihanalle kirsikalle ^^

    ReplyDelete