Thursday, June 26, 2014

Makuuhuoneiden maalausta ja uudet hiukset

Saatiin maalattua mökillä nuo tulevat makuuhuoneet nyt melkein valmiiksi, vain lattiat ja rakennettavat seinät on vielä maalaamatta (seiniä on vaikea maalata kun niitä ei vielä ole :D), mutta ens viikolla siirrytään jo takkahuoneen maalaamiseen! On muuten hieno tuo toisen kuvan lampunsuojusviritelmä (made by äiti).
Värjäsin myös hiukset tosiaan punaiseksi, värinä käytin Schwarzkopf Live Color XXL:n sävyä 35 Real red. Kyseinen väri ei tarttunut kunnolla muualle kuin hiukseni juureen, koska mun hiukset on niin huonossa kunnossa, mutta laitoin sitten tänään vielä värimaskin päähän. Käytin maskina Biozellin Color Maskia sävyssä Chili Pepper. Tuli aivan täydellinen väri koko päähän (paitsi ihan latvat on niin kuolleet että ne vois vaan saksia pois) ja hiuksistakin tuli pehmeät maskin hoitavien ainesosien takia. Harmi kun tää ei pidä tätä väriä hirveen pitkään kerralla, vaan pitää aina laittaa uuestaan 6-8 pesun jälkeen riippuen siitä miten on haalistunu. Mut en valita, oisin pulassa ilman värimaskeja! :D Tykkään kyllä ihan mielettömästi tästä punaisesta, ei ollut kyllä virhe värjätä.


Nyt tosiaan muutama päivä sivistyksessä kun pitää leipoa isosiskon valmistujaisiin! Innolla ootan sitä urakkaa, vois alkaa suunnittelemaan mitä kaikkea sitä leipookaan kun on enää huominen ja ylihuominen aikaa leipoa, lauantaina kerkeää vielä viimeistellä.

4 comments:

 1. Toinen punapiä siellä :D Mulla on kans latvaongelmia, paitsi kunnon, myös huonon väritarttumisen takia, johtuen varmaan osittain siitä että tää punanen tuli alunperin punaruskeen päälle, että se ruskee sitte rupee paistaa alta xD Enkä ymmärtä teitä jotka saa biozellin toimimaan, mulla se ei tarttunu ei sitte ollenkaa, siks palvon tota kc professionalin color maskia ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee :D Aa okei, ite vaalensin ennen ku laitoin tän. :-) Biozell ehkä tarttuu paremmin just vaalennettuun hiukseen tai jotain, mutta onneksi on aina vaihtoehtoja. ;-)

   Delete
 2. tosi hyvä ja omaperäinen blogin nimi! sulle sopii kyllä punaiset hiukset :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kuvaa hyvin mun elämää. :D Kiitos! :-)

   Delete