Tuesday, June 10, 2014

Koira kylässä

Meillä on nyt kylässä Manu -niminen kleinspitz-uros. Se kastroitiin eilen ja sen pitää olla erossa sen koirakaverista, ettei se pääse nuolemaan tikattua aluetta. Manulla itselläänkin on nyt sellainen tötterö päässä, ettei se itsekään pääse koskemaan tikattuun alueeseen. Raukkapieni yrittää takajalalla rapsuttaa kaulaansakin, mutta ei pysty koska tötterö on eessä.

Manu sunnuntaina eli päivä ennen leikkausta

Eilen Manu tosiaankin tuli tänne leikkauksen jälkeen, se oli saanut kahta lääkettä ja oli ihan tokkurassa. Samalla kertaa sille leikattiin myös kesäturkki, koska sillä oli niin kuuma aina paksun turkin vuoksi. Toissapäivänä Manu kävi tutustumassa tänne meille ja sillon se oli niin energinen ja suloinen pallero, ja eilen sitten ihan nuutunut raukka. Päivä ja ilta meni melkein kokonaan emäntää ikävöidessä ja siinä kun sattui niin paljon, yötä myöten Manu pikkuisen rauhoittui, mutta silti välillä inisi ja heräiltiin siihen vähän väliä. Lisäksi meidän palohälytin alko ilmoittamaan, että patterit on lopussa ja piippasi vähän väliä. Niinkun ei olisi riittänyt tuon koiran ääntely. :D

Tämäki otettu sunnuntaina

Tänään aamulla Fabio käytti Manun ulkona ja antoi sille jotain lääkettä ennen kun lähti töihin ja mun piti sitten rauhoitella Manua kun taas lähti tuttu ihminen pois talosta. Nukahdettiin Manun kanssa sitten uudestaan jossain vaiheessa. Heräsin sitten vähän yhden jälkeen ja lähettiin käymään Manun kanssa pihalla. Sen jälkeen ei oo Manu oikeastaan inissyt yhtään tai muutenkaan vaikeroinut, joten kai tämä tästä pikkuhiljaa alkaa sujua. Manu on vaikuttanut tänään jo iloiselta itseltään.

No comments:

Post a Comment