Sunday, June 15, 2014

Kesälukemista TampereeltaOtin mun äitin serkulta Tampereelta lainaan Yvone Lenardin Lumoava Provence -kirjan ja oon lukenut sen kohta loppuun. Äitin serkku oli tosiaan järjestänyt kirjahyllynsä kirjat värijärjestykseen, joten piti tutkia koko kirjahylly läpi, että löysi itselleen lukemista. Oon tykännyt tosta kirjasta, ainut huono puoli on, että tulee aina ihan hirveä nälkä, koska jokaisen luvun lopussa on joku ruokaohje. Mutta toisaalta tekee mieli myös kokeilla niitä reseptejä.

Emily Brontën Humiseva harju mulle tarttu mukaan Tampereen Koskikeskuksesta, missä oli käytävällä sellainen kirjojen alennusmyyntipiste. Oon lukenut ton kirjan jo aiemmin, mutta siitä on jo muutama vuosi aikaa niin ajattelin, että haluan tuon omaan kirjahyllyyn. Se on kuitenkin klassikko, Emily Brontën ainut romaani ja vielä hyvä, eikä hintakaan ollut paha. Sitten kun oon saanut luettua Lumoavan Provencen loppuun, alan ehdottomasti lukemaan Humisevaa harjua.

En oo mikään himolukija, joskus kuluu kauan aikaa etten lue ollenkaan kirjoja, joskus ahmin niitä urakalla. En oo lukenut yhtään Harry Potteria, en Taru sormusten herrasta -kirjoja, en Twilightejä enkä muitakaan nykyajan suosittuja kirjasarjoja. Sen sijaan oon lukenut L.M. Alcottin suomennetuista kirjoista viisi, Emily Brontën Humisevan harjun, Jane Austenin kirjoja pari ja useita muita kirjoja, jotka eivät ole niin tunnettuja. 

Onko teillä jonkun kirjan lukeminen kesken?
Ootteko lukenut jonkun näistä mainitsemistani kirjoista? Tykkäsittekö?
Kertokaa lempikirjojanne ja kirjailijoitanne, suositelkaa mulle jotain hyvää lukemista!

2 comments:

  1. Oot sä himolukija muhun verrattuna :D Numeropeli ollu mulla varmaa ties jo montako vuotta, enkä oo päässy vieläkään paria sivua pidemmälle :P

    ReplyDelete