Friday, May 30, 2014

Mitä mitä mitä...?

Musta tuli keskiviikkona emäntä, eli valmistuin kotitalouskoulusta. Toikkarissa kaikki aineet kolmosia paitsi hyväksiluetut kakkosia (asteikko 1-3). Sain rahastipendin koulumenestyksestä pakollisissa aineissa.

Mun tietokone on palasina, uuden tilasin eilen ja sen pitäis tulla 1-4 arkipäivässä.

Alotin tänään 4 viikkoa kestävän pilatestreenin, saa nähä kyllästynkö jo iha alkuunsa. Tää eka päivä ei ainakaan tuntunu hirveen rankalta.

Ens viikolla meen äitin kanssa Tampereelle ku mulla on siellä pääsykokeet. En oo juurikaan lukenu, joten saa nähä tulleeko niistä mittää. Yritän vielä lukea joku päivä, mutta en jaksa ottaa stressiä.

Kämpän haku alla vieläki, Fabio soitteli tänään pariin paikkaan, mutta ne tietty haluisivat sinne heti jonkun asumaan, mutta en haluais ite lähteä Oulusta vielä.

Käytiin tänään Dinonäyttelyssä Taidemuseolla. Oli ihan siisti, mutta liian kallis. 15 euroa ton kokosesta näyttelystä oli kyllä riistoa. Käytiin myös Kiimingissä Koitelissa ja ABC:llä syömässä. Lehtipihvi oli yhtä hyvää ku aina ennenki. Huomenna kavereiden lakkiaisia, ilmaiskonserttia Oulun torilla vesisateessa ja kavereiden näkemistä. Lämmintä vaatetta päälle ja sadetakki ja kumpparit nii hyvin pärjää.

No comments:

Post a Comment