Sunday, April 27, 2014

Pelekääkkö nää polliisia?

Heräsin eilen kolmen tunnin yöunien jälkeen herätyskelloon, joka huusi mulle, että: "ylös nyt, partiolaiset ei odota!" Suuntana oli siis Sanginsuu ja Kiekonmaja, missä Pohjanmaan partiolaiset järjestivät Pelekääkkö nää polliisia -kevätmestaruuskilpailut. Itse en siis ole ikinä ollutkaan partiossa, mutta mun isosisko on vieläkin, ja hän pyysi meitä (minä, Tapio, äiti ja iskä) sinne töihin.


Kilpailussa oli mukana 21 joukkuetta (3 jättäytyi pois alkuperäisestä 24:stä ilmoittautuneesta) ja osanottajat olivat 12-17-vuotiaita. Joukkueet kiersivät rastilta toiselle rakentelemassa puusta asioita, kuten autoja ja käsirautoja, tekemässä ruokaa, eli pitsaa ja riisimurokeksejä (joita minä ja Tapio oltiin arvioimassa sekä ulkonäöllisesti, koostumuksellisesti että maullisesti), lisäksi mukana oli ensiapupiste ja erilaisia suunnistustehtäviä (joista me oltiin yhdellä sitten riisimurokeksien jälkeen). Pari joukkuetta eksyi käveltyään tunnin väärään suuntaan, mutta lopulta he löysivät kuitenkin perille mukanaan löytöeläinkodilta heitä seurannut kääpiöpystykorva (joka oli aivan ihana!!! rodultaan joko kleinspitz tai mittelspitz ja tosi kiltti luonteeltaan), joka oli vain lähtenyt seuraamaan heitä.

Oli ihan hauska päivä, vaikkakaan ei tuo partio oo ihan mun juttu. Oli kuitenkin kiva olla apuna ja viettää päivä ulkona. Nähtiin puun oksalla käärmeennahka ja tutustuin partiolaisten "hulluun" kulttuuriin. :DEns tiistaina meen kokeilemaan, että onko yks ratsastustunti mulle sopiva, eli pääsen hepan selkään jee!

2 comments:

  1. Mää haluan tommosen merkin mun haalareihin !!! <33

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sun pitää kysyä Tiialta jäikö niitä yli :D

      Delete