Thursday, April 10, 2014

Ansaittua lomaa, kavereita ja sisko-aikaa

Sain tänään opon tunnilla tietää, että meillä olis ollut mahdollisuus hyväksilukea meidän valinnaiskursseja. Meidän luokalle asiasta ei kuitenkaan oltu kerrottu, joten siinä sitten koko luokka yhteen ääneen suunnilleen tokaistiin, kuinka epäreilua elämä on. Opo kuitenkin sanoi, että koska emme tienneet asiasta, meillä on vielä mahdollisuus huomenna käydä täyttämässä hyväksilukulaput opon luona. Kirjoitimme nimemme ja haluamamme hyväksiluettavat kurssit alustavasti paperille ja huomenna siis täytetään oikeat lappuset niistä. Tämä tarkoittaa siis sitä, että mulla on kaks seuraavaa viikkoa lomaa!

Mulla olis ollut siis nyt seuraavat kaksi viikkoa baarityökurssi 1 & 2, mutta koska olen käynyt lukion, saan hyväksiluettua ne pois. Mulla on siis nyt aikaa nauttia ulkoilmasta, nähdä Oulu-kavereita ja leikkiä siskon kanssa sitten kun se ens viikon viikonloppuna tulee taas Ouluun. Pitää vaan loman keskellä muistaa käydä 23.4. tekemässä anniskelupassikoe koululla. Ja siihenkin pitää tietty myös lukea. Ja ennakkoaineisto Tampereen liiketalouden hakukokeisiin ilmestyy ens maanantaina. Se siitä lomailusta.

Vois yrittää saada pyörän lukon auki (se on ruostunu kiinni, onpahan ainaki varkailta turvassa) ja käyä pyöräileen, tai ettiä lenkkarit jostain pölyttymästä ja käyä juokseen. Tai sitten vois ettiä omasta huoneesta ikkunanpesimen ja -kuivaimen, tai lainata äitiltä, ja pestä ikkunat täältä MYÖS MUN KÄMPÄSTÄ. Muutin siis viime maanantaina virallisesti tänne Tapiolle asumaan. Tai siis meille. Tosi hankalaa puhua kodista kun niitä on nyt kaksi. On Tapion ja mun koti ja sitten on koti-koti alias Sonkkula. Mutta siis, musta tuli nyt virallisesti avovaimo.


Oon myös oppinut käyttämään vihdoin mun läppärin web-kameraa!! Oon tämän meidän (minä ja rakas läppärini) ainaki viis vuotta kestäneen suhteen aikana ihmetelly, että mitenhän tuo kamera toimii, niin nyt tiiän ainaki, että sillä pystyy bloggerin kautta ainaki ottaan kuvia. :D Pitäs varmaan ladata koneelle joku ohjelma, että vois ottaa ihan muutenkin sillä kuvia, mutta en tiiä mikä ohjelma, nii oon ollu ilman.

Ihanaa kevättä!

No comments:

Post a Comment