Friday, March 28, 2014

Oispa kamera jolla ottaa videoita

Terveisin ikuisesti itselleen vihainen tyttö, joka ei tajunnut silloin joskus ostaa järkkäriä, jolla pystyy ottamaan myös videoita. Pokkarikin on jossain hukassa. Eniten kivoin asia ois jos ois ylimäärästä rahaa, jolla vois ostaa jonkun pienen näppärän videokameran. Oon halunnu kokeilla vlogaamista jo pitkään, ja jos ois kamera niin ois helpompi toteuttaa. Tai siis yrittää. Ei siitä varmaan mitään tulis, mutta videokamera ois sitten kätevä muutenki, koska tykkään.

Oispa myös kesä. Tänään tunsin alkavan kevään ihan kunnolla ekaa kertaa, jos ei lasketa niitä auringontäyteisiä päiviä mitä tässä nyt on ollut. Tänään mulla oli toppi ja takki ja oli kuuma. Tietenkin nyt kun iloitsen niin viideskymmenes taka-talvi iskee tälle keväälle. Mutta ihan sama. Tarkenin olla pihalla hetken shortseissa ja topissa kun vaihdoin kukan ruukusta toiseen.

Koulussa meillä oli pääsiäisateria ruoanvalmistuksen tunnilla. Koristeltiin Unnan kanssa ruokapöytä ja seisovapöytä hienoiksi. Mun Instagramista löytyy pikkunen kuvakollaasi pöydästä ja parista jälkkäristä. Ruokana oli kaikenlaista; alkukeitto oli jotain Aura-juusto keittoa, pääruoka oli risottoa ja kermaista appelsiinibroileria ja jälkkäriksi oli pashaa, appelsiinilottaa, lusikkaleipiä ja hyytelökakkua. Lisäksi oli jotain leipä-asioita. Tykkään kyllä kovasti kotitalouskoulusta kun aina oppii jotain uutta ja kivaa.


(Kukkakuvat viime kesältä)

2 comments:

  1. Voi Sonja, kyl tähän vuodenaikaan nähden tää on ollu "etukevät" (niin tyhmältä ku se kuulostaaki), ku vielä vuos sitte oli lunta ja paljon pakkasta. Mut kyllä se kevät joka tapauksessa koittaa nyt aiemmin, ku se lumetki sulatti nii aikasin :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totta, mutta kevät kuitenki, nii sitte ku tulee taas talvi nii se ois sitte vaikka etukevään takatalvi xd tai jotain :D Toivotaan!

      Delete