Tuesday, March 11, 2014

Helsinki Horse Fair 08.-09.03.2014
Olin keskiviikosta sunnuntaihin Helsingissä Olgan ja Nepsun luona. Myös Hanna oli keskiviikosta perjantaihin Helsingissä meidän seurana. :) Me käytiin syömässä thaimaalaisessa, kattomassa Nepsun heppaa tallilla, nähtiin tyttöjen kavereita, juostiin pitsalaatikot kourassa itiksessä ja yritettiin ehtiä viimeseen metroon - turhaan, ja pidettiin tietysti hauskaa! Lisäksi kävin lauantaina yksin Horse Fairissä ja sunnuntaina Olgan kanssa.
Värjäsin mun hiukset siitä mielivaltaisesta valkosen, blondin ja keltaoranssin yhdistelmästä tummanvaaleaksi ja oon tosi tyytyväinen niihin! Suoristin myös pitkästä aikaa ne, pitäs hommata itekki joku suoristusrauta, että vois ees joskus näyttää eriltä ku aina. Yritin myös tehdä sitä mitä lomalla kuuluu - nimittäin nukkua, mutta onnistuin siinä aika huonosti. Yks päivä nukuin Viivin kanssa päikkärit ja yks toinen päivä hengailin muuten vaan Viivin kanssa kun Olga oli töissä ja Nepsu tallilla.Horse Fairissä kävin tosiaan lauantaina yksin, koska Olgalla oli töitä ja Nepsu nukku. Olin siellä jo joskus vähän ennen yhtätoista, katsoin jonkun aikaa poliisihevosten esitystä, kävin katsomassa läpi näytillä olleita hevosia, bongasin muutaman bloggaajan ja heidän hevosiaan (Eetun & Karan, Alexin, Kaktun & Futuran), koitin vältellä myyntikojuja, kävin katsomassa estekisat, kiersin nopeasti GoExpo-messut ja väsähdin. Liian vähän unta yöllä, siksipä päätin lähteä pois, vaikka rotujen taisto olisikin houkuttanut. Enemmän kuitenkin houkutti lepääminen ja ruoka - messukeskuksen ruokien hinnat ja jonot nimittäin olivat aika karmeita.


Sunnuntaina käytiin sitten Olgan kanssa kahdestaan Horse Fairissä. Oltiin liikenteessä vähän myöhempään kuin minä lauantaina, saavuttiin messukeskukseen joskus vähän ennen reiningiä, mikä oli siis aika mihin tähdättiinkin. Oon aina halunnut nähdä livenä lännenratsastuskisat ja nyt kun tuli tilaisuus niin mikä ettei! Katsottiin siis reining, sitten kierreltiin, käytiin juttelemassa Kaktulle (Olga oikeastaan hoiti sen puhumispuolen, minä vaan hymisin vieressä :D), katsottiin hetki vikellyskilpailua, käytiin kiertämässä GoExpo (Olga sortui tilaamaan Fit-lehden, saatiin ilmaisia maistiaisia proteiinijuomasta ja myslipatukoista, ostettiin karkkia [pehmeä minttutoffee on parasta]) ja lopuksi palattiin Horse Fairin puolelle. Ostin Kingslandin ruskean hupparin (ovh 119€, nyt 50€) ja Olga osti Viiville tuliaisia ja Nepsun hepalle fleeceloimen 20€. Viimeisenä käytiin katsomassa vielä valjakkokisat, mikä oli kyllä kans ihan mahtava kokemus!

Tykkäsin messuista tosi paljon, nää oli mun ekat hevosmessut ja oon kyllä todellaki menossa ens vuonna uudestaan, mikäli ajankohta sillon passaa! Lisäksi houkuttais kovasti myös Tampereen hevosmessut, mutta tuskin tänä vuonna ainakaan sinne olen menossa. Mulla ei tosiaan ollut Helsingissä ollenkaan mukana kameraa, joten kaikki nää kuvat on otettu kännykän kameralla.

Ht.netissä keskusteltiin näistä Horse Fair -messuista ja aika moni oli sitä mieltä, että ovat huonot messut tai sopivat ennemminkin lapsille. Itse koin messut oikein mukaviksi, mutta toisaalta minulla ei ole kokemusta muista hevosmessuista, joten en voi oikein verrata kun ei ole kokemusta paremmasta. Näin messuilla paljon uusia asioita mitä en ole ennen nähnyt, kuten reining- ja valjakkokisat, a(k)haltekinhevosia, camarguenhevosen ja eurooppalaisen miniatyyrihevosen. Ja olen kokemusta rikkaampi! :)


Sunnuntaina kun tulin kotiin (eli Fabiolle) löysin pöydältä yllätysruusun ja lapun Fabiolta. On se vaan niin ihana poikaystävä. :)

No comments:

Post a Comment