Monday, March 17, 2014

Blogipostausideoita & kirja jota luen

Tässä kun nyt sairaana istun sohvalla koti-kotona hyvin nukutun yön jälkeen nenäliinapino vieressäni kevätauringon pilkistäessä ikkunasta, tuli mieleeni kirjoittaa tänne ylös blogipostausideoita, joita on pyörinyt päässäni jonkun aikaa. Olen ollut vähän hiljainen täällä blogin puolella, mutta tuleva kevät tuo mukanaan energiaa ja ideoita tuleviin postauksiin.

 • 30 päivää - 30 mekkoa - 30 postausta
  = Sitten kun kevät ihan aikuisten oikeasti alkaa, eli kun tarkenee viettää aikaa pihalla mekko päällä max yhdet sukkahousut jalassa, tekisi mieleni tehdä tällainen 30. päivän kokeilu/haaste, missä päivän asunani toimisi joka päivä eri mekko (kyllä, omistan 30 mekkoa).
 •  
 • Kenkäteline
  = Postaus mun kengistä. Tän ajattelin toteuttaa sit kun mun kesäkengät haetaan vintiltä ja oon saanu karsittua niistä käyttämättömät pois ja putsattua kaikki. En muista itekkään kuinka monet kengät mulla on, ei niitä pitäs olla enää hirveen monia.

 • Reseptejä ja ruokavinkkejä kuvien kera
  = Käyn tällä hetkellä kotitalouskoulua, missä meillä on suunnilleen pari kertaa viikossa ruoanvalmistusta. Lähes joka ruoanvalmistustunti teen jotain itselleni uutta, mikä saattaa olla jollekin muullekin uutta, joten olen miettinyt, että olisi kiva jakaa niitä juttuja täälläkin.

 • Neuloen, ommellen ja virkaten
  = Esittelen kaikki käsityöt, mitä oon saanu aikaseksi koulussa käsityötunneilla ja tuntien inspiroimana myös kotona. Oon tekemässä vielä isoäidinneliötilkkutäkkiä, joka valmistuu toivottavasti parin viikon sisällä. Sitten pitäs vielä saada työt kotiin koulusta.
   
 • Kotini on linnani ja tällä hetkellä mulla on niitä kaksi
  = Sitten kun paranen ja jaksan siivota koko Fabion kämpän ja saan koulusta kotiin mun tekemän verhon ja tyynyn, mikäli Fabio antaa luvan niin kuvaan koko kämpän ja teen siitä postauksen. Jos siis hän antaa luvan ja jos saadaan se joskus siivottua kuvattavaan kuntoon. Mikäli se ei onnistu niin viimeistään sitten kun ollaan muutettu Tampereelle ja saatu se kämppä asuttavaan kuntoon, teen postauksen siitä. Voin myös ottaa kuvan mun koti-kodin omasta huoneesta sitten kun oon käynyt läpi kaikki tavarat ja siivonnut sen.

* * *

Siinä tämän hetken ideat. Suurinta osaa noista en voi toteuttaa ihan vielä, mutta pikkuhiljaa noita alkaa tänne kyllä ilmestymään. Nyt kun on edes jonkinlaisia ideoita valmiina, on aloittaminen helpompaa.

Sitten otsikon toiseen juttuun; aloitin eilen lukemaan Sari Luhtasen kirjoittamaa kirjaa Murusia ja koukutuin siihen niin, että luin viime yönä siitä yli puolet. Äiti oli lainannut kirjan kirjastosta, kun se "näytti niin kivalta" ja nyt kun tulin yökylään, halusin jotain luettavaa. Kirjassa siis Emmi -niminen nainen alkaa kirjoittaa ruokablogia ja hänelle tarjotaan töitä kuuluisasta ravintolasta etc. En osaa selittää kirjaa lyhyesti, mutta suosittelen lukemaan, tykkään itse ainakin. Kirjaa ei kuitenkaan kannata lukea nälkäisenä, sillä siinä käsitellään paljon ruokaa. ;-)

No comments:

Post a Comment