Wednesday, January 8, 2014

TJ 162

En mää pystyny pitkään taukoilemaan bloggaamisesta. Oon miettiny päässäni asioiden ylöskirjottamista, mutta en oo toteuttanu sitä sen pitemmälle. Haluan muistaa mitä ajattelin sillon ku olin inttileski ja kävin talouskoulua, joten päätin jatkaa mun perinnettä eli bloggausta.

Kotitalouskoulua on ollu neljä päivää ja inttileskeys alko maanantaina. Mulla on ihan hirvee ikävä Fabioa jo nyt, mutta uskon että ajan mittaa ikävä heltyy kun siihen tottuu. Ennen nähtiin melkeen päivittäin, joten tuntuu ihan oudolta, että mun normaaleista päivistä lähti nyt sisältö. Tietty koulu tuo tekemistä, mutta ei se tuo takas sitä iloa minkä Fabion näkeminen tuo.

Koulussa me ei olla oikeestaan tehty vielä mitään järkevää. Yks päivä mankeloitiin lakanoita, tyynyliinoja ja pöytäliinoja ja meille neuvottiin käytäntöjä pesukeskuksessa, sekä pyykkikoneiden, kuivausrumpujen ja silitysrautojen käyttöä. Lisäksi mopattiin lattiaa ja pyyhittiin pöytiä, sekä tietysti opeteltiin viikkaamaan pyyhkeitä. Yks toinen päivä saatiin wilma- ja windows-tunnukset ja meille kerrottiin mitä tullaan tekemään käyttö- ja sisustustuotteiden valmistamistunneilla. Tänään sain alotettua meijän luokasta ekana tekemään käyttötuotetta, mikä saatiin ite päättää. Valmistustapa on joko virkkaamalla tai neulomalla ja ite teen neulomalla kirjoneulevillasukat, koska en oo ikinä tehny ja ne on tosi hienoja. Oisin halunnu ottaa sen kotiin ja jatkaa siitä mihin jäin, mutta ope käski jättämään sen vielä kouluun. Sitä varmaan pelottaa, että saan ne valmiiksi ennen muita, mikä on aika epätodennäköstä, koska oon tosi hidas neulomaan (nimim. vaaleenpunasissa villasukissa meni pari vuotta).

Oon tosi-super-mielissäni siitä, että Nelliinan vaatehuone -blogin kirjoittaja oottaa vauvaa! Kyseinen blogi on siis ensimmäinen blogi, mitä aloin lukemaan, eli oon seurannut Nelliinan eli Niinan elämää jo yli neljä vuotta. Hän on tosi ihana persoona ja hänellä on aivan yli-mahtava kissa! Mahdottomasti onnea siis Niinalle ja hänen aviomiehelleen Sakulle! :)

En tajua mistä tää pahemmanasteinen vauvakuume taas ilmesty.

Ihanaa alkanutta vuotta 2014!

No comments:

Post a Comment