Friday, January 24, 2014

Minun perjantaini

Kävin kyllä hereillä 6:30 ku Fabio lähti töihin, mutta nukahin sitte uuestaan. Herätyskellon piti soida 6:45 niinku olin sen laittanu soimaan, mutta kappas heräänki 7:21 ja kiroan ääneen sadasosasekunnin ajan samalla ku tarkistan monelta herätyskello on soimassa 7:45?!?!?! Olin ilmeisesti unenpöpperössä illalla laittanu sen soimaan tuntia myöhemmin ku piti, joten tein sitte aamuhommat, eli laitoin piilarit ja vaatteet päälle sekä harjasin nopeesti hiukset, kymmenessä minuutissa, koska olin sopinu että äiti tulee hakeen mua puolelta.
Ku sitte vihdoin pääsin kouluun nii ekana laitoin hiukset letille ku ne oli nii räjähtäneen näköset. Eka tunti meillä oli ruoanvalmistuksen teoriaa eli ope puhu terveellisistä rasvoista ja muusta. Toisella tunnilla meillä kävi luennoimassa Ruskon jätehuollosta Mari -niminen jätehuoltovastaava (?), joka kerto meille kaikkea Ruskon jätekeskuksesta. Oli ihan mielenkiintosta. Luennon jälkeen oli vielä pari tuntia ruoanvalmistuksen teoriaa ja sit mentiin syömään.
Ruoan jälkeen käytiin vaihtaan työvaatteet ja mentiin tekstiilihuollon tunnille. Meillä oli sijainen ja lähettiin ekaksi ottamaan kuvia meijän vaatteiden hoito-ohjemerkinnöistä. Sitte palattiin takas luokkaan ja tulkittiin niitä hoito-ohjeita. Lajiteltiin sit vähä pyykkiä, pistettii koneellinen lakanapyykkiä pyörimään ja mankeloitiin puhtaita lakanoita, pussilakanoita ja tyynyliinoja.
Nyt oon kotona eikä oo vielä mitään suunnitelmia, koska oon taas nii väsyny etten jaksa tehä mitään.
Fabiolla alko työt klo 7 ja se on vielä iltavuoronki siellä. Hullu.
Meijän Tiia tulee tänään Ouluun, mutta nään sitä varmaan vasta huomenna.

No comments:

Post a Comment