Sunday, December 15, 2013

SAMA MITEN TANSSIT, ON ASKELMERKIT OIKEIN, KUN ON JOTAIN PUNAISTA JA NILKKAKORU KISSANKULTAA

Kaikki hetken tässä, kaikki valuu
Kaikki hetken tässä, kaikki valuu
Onko vielä pitkä matka Moskovaan?

Uuden vuoden lupauksista jäljellä on 
kauniit ajatukset, maksan huomenna

Olet uusi ihminen
nuori sielu
 Olet uusi ihminen
nuori sielu

Onneni on olla pieni osa kokonaisuutta
Anna mulle pallo niin mä puhallan sen täyteen
Oodi ilolle
Oodi vapaudelle
Oodi ilolle
Oodi vapaudelle 

Tällä viikolla oon ommellut pitkästä aikaa ompelukoneella ja saumurilla. Tein tyynyliinan ja hameen. Lisäksi kävin äitin kanssa Pelastusarmeijan myymälässä. Ostin sieltä kaks hametta, mekon, paidan, pussilakanoita ja viltin, sekä äiti osti kummipojalleen joululahjan. Huomenna siellä on kuulemma Glögitarjoilu, sekä sinne laitetaan esille lisää uusiavanhoja tavaroita myytäväksi. Sinne siis. Eilen innostuin taas leipomaan, tein piparikierrepullia ja perus pipareita. Opettelin tällä viikolla myös tekemään uuden lettikampauksen, josta tykkään todella. Lisäksi yksi yö tässä tein kaulakorun ja korvakorut. Ainiin ja keskiviikkona syötiin tortillaa, mutta oon kyllä jo siitä maininnut edellistä edellisessä postauksessa.

Kaiken tämän luovuuden lisäksi käytiin perjantaina Mestassa ja eilen Tivolissa. Käytin molemmissa paikoissa yhteensä viisi euroa (Mestan narikkaan 2€ ja Tivolin sisäänpääsyyn 4€, mutta löysin Tivolin lattialta euron), mutta sain silti kokoajan jotain juodakseni. Halpa reissu mulle, kiitos.

Oon onnellinen, vaikka mun takaraivossa joku pieni ihminen huutaakin kokoajan, että ne joululahjat on vieläkin ostamatta, ja voisit sinä kyllä pari joulukorttia tehdä itsekin, sekä olet kovasti jäljessä Tonttu Toljanterissa.

Ihan sama, nyt on rauhan aika, koska joulu.
Ei kukaan kuole, jos en osta lahjoja tai tee kortteja
tai katso Tonttu Toljanteria.

Kyllä mie ne silti teen,
ens viikolla sitten. 
* * *
P.S. Te, jotka omistatte Lumian, oottehan huomannu, että siihenkin saa ilmeisesti nykyään ladattua Instagramin? Jostain tän tiedon luin jo ajat sitten, mutta nyt vasta muistin mainita, kun törmäsin siihen tietoon uudelleen jossain blogissa. (:

3 comments: