Tuesday, December 17, 2013

Muutosta ulkoasuun & katkarapu-vihannes-mössön resepti

Joo elikkä kuten huomata saattaa, sörkin vähän ulkoasun koodeja ja tässä on lopputulos. Tahdon kiittää kovasti Koodikielellä -blogia, jonka avulla muutokset tapahtuivat. Mikäli siis haluatte muutoksia blogiinne, mutta olette koodailussa yhtä haka (lue: huono) kuin minä, Koodikielellä -blogista on varmasti teille apua. Mulla oli valmiita ideoita, mutta en osannut itse toteuttaa niitä.

Vanhojen postausten kuvat on lähes kaikki kooltaan päin prinkkalaa. En jaksanut alkaa niitä taaskaan muokkaamaan sopivan levyisiksi, niin muutin muutamasta viimeisimmästä kuvat bloggerin avulla "erittäin suuriksi". Ne on vähän liian kapeita, mutta tuleviin postauksiin tulee taas sopivan levyisiä kuvia. Taas Koodikielellä -blogista oli apua. Sain muutettua HTML-koodia niin, että kuvien pitäisi olla nyt oikean levyisiä. Huom. pitäisi. Jos en oo jotain kuvaa joskus liikaa sörkkinyt. :D

Oon ollut taas jälleen kerran toivoton tapaus kuvaamisen suhteen. En jaksais ees enää mainita asiasta, joten tää nyt oli viimenen kerta. Otan kuvia kameralla sitte ku jaksan. Puhelimella päivitän instaa aina sillon tällön ja muutenki otan sillä enemmän kuvia ku kameralla. 

Käytiin eilenki Pelastusarmeijan kirpparilla äitin, mummon ja mummon kaverin Auran kanssa. Löysin Indican ekan levyn, kivan pussilakanan (taas) ja äiti löysi mulle Arabian koristelautasen ja koululle kemian työtakin. Oon ihastunut yhtiin lautasiin siellä, mutta ne on sen verran kalliita, että en oo ostanu niitä, eikä äiti tai mummokaan ostanu niitä mulle. Ehkä vielä joskus.

Tein myös Fabiolle mun bravuuriruokaa, eli riisiä ja katkarapu-vihannes-mössöä, joka on tosi yksinkertanen valmistaa ja maistuu aivan älyttömän hyvälle! Siksipä ajattelin jakaa teille sen helppoakin helpomman reseptin. Mössöstä otettu kuva on instagram-laatua ja otettu joskus aikaisemmin, eikä se oikein imartele ruokaa, mutta makua ei edes voi kameralle tallentaa, joten tee ja koe!Aineet:
katkarapuja (kuorittuja pakastealtaasta)
pakastevihanneksia (esim. Amerikan sekoitus, sis. esim. porkkanaa ja parsakaalia)
ripaus ruususuolaa
ripaus mustapippuria
ripaus paprikajauhetta
n. 20ml intiaanisokeria (tai vähän reilummin normaalia hienosokeria)
kasvisliemikuutio
(oliivi)öljyä paistamiseen

Kuumenna oliiviöljyinen pannu, paista katkarapuja & vihanneksia kunnes ovat sulia. Lisää mausteet & kasvisliemikuutio. Anna mausteiden imeytyä muutama minuutti. Tarjoa keitetyn riisin tai pastan kera.


No comments:

Post a Comment