Sunday, December 22, 2013

Juhlintaa ja shoppailua


Mun unirytmi on lähes joka yö semmonen, että laitan nukkuun about just tolleen 4.42 tai vastaavaa ja nukun niin pitkään ku nukuttaa, jos ei oo kukaan herättämässä tai kello soimassa. Irrotin mun sängystä jalat ja ostin kirpparilta kivan pussilakanan, joten nyt siinä on täydellistä nukkua, heti ku siis saa unen päästä kii. Se on mun turva, mun pesä. Ku olin pieni, mun sisko rakensi meijän olohuoneen nurkkaan semmosen majan, että siellä mahtu nukkumaan ja ympärillä oli tuoleja. Tuolien välistä näki telkkaria ja mää valtasin sen majan ku sisko ei ollu kotona ja katoin sieltä Pikkukakkosta. Jossain vaiheessa sitte nukahin ja äiti otti kuvan musta. Mulla oli mun nalle vieressä nukkumassa ja makuualustana oli lampaantalja. Paras maja ikinä, tähän asti siis. Nyt mun sänky on paras.Joululahjaostoksia on tullu tehtyä nyt aika urakalla ja itellekki oon ostellu vähän kaikenlaista (esim. pipoja, farkkupaidan ja kynsilakkoja). Postissa tuli myös mun puhelimeen kuoret! Oon ihan rakastunu.


Vietettiin perjantaina pikkujouluja meijän OSYK mamat -porukalla (miinus Anni). Aloteltiin meillä ja mentiin Tivoliin jatkoille. Oli tosi hauska ilta! :) Laittauduttiin porukalla, lakattiin kynsiä, tehtiin kampauksia, naposteltiin patonkia ja pelattiin juomapeliä, sekä tietysti kuunneltiin musiikkia. Tivolissa Kati kävi pyytään DJ:ltä ysärimusiikkia ja bailattiin aika rajusti sen tahtiin. Vähän ennen valomerkkiä lähettiin sitte meille kaikki Katia lukuunottamatta syömään iltapalaa ja nukkumaan. Kuskina meillä toimi Fabio. Kiitti! :)

Tajusin aamuyöllä, että "Kolme yötä jouluun on..." KERRANKI muistin laulaa sitä oikeena päivänä.

Lauantaiaamuna oli tarkotus lähtä känkylle Mian, Suvin ja Jessen kans, mutta nukuin vaihteeksi onneni ohi, eli heräsin ku porukka oli lähössä. Kävin sanoo heipat niille ja heräsin sitte itekki paremmin. Lagasin yöpuku päällä iltaan asti, söin ja paketoin lahjoja. Puol ysin aikaan lähettiin sitte Ellin kans moikkaamaan Anua, Hannaa, Sallaa ja Katjaa Kulumaan. Törmättiin siellä myös muihinki tuttuihin, esim. Emmaan. Tytöt tilas jossain vaiheessa Tulitornin ja olihan se hieno. Kotiin tulin jo ennen kahtatoista yöllä, mutta en sitte alkanukkaa nukkumaan vaikka oli tarkotus, vaan datasin, katoin leffan ja luin lehteä. Nukkumaan laitoin sit joskus neljän jälkeen taas ja aamulla se taas sitte kostautu.


Eli heräsin tänään joskus kahen aikaan ku iskä huus, että pitäs lähtä käymään papan 75v synttäreillä. Laittauduin ennätysnopeasti puolessa tunnissa, nakkasin naamaan mun uuet kamut, eli biotiini- ja sinkkipillerit, ja sitte lähettiin jo ajamaan mummolaan. Paljon mua vanhempia ihmisiä, paljon ruokaa ja paljon eri puheenaiheita.

Joku täti: "Me lähtään Haukiputaalle Kauneimpiin joululauluihin."
Mummo: "Minä kävin Haukiputaalla viinakaupassa!"

Enkä ees viiti kertoa mitä muuta se möläytti. :D Mutta mummo on paras. Jouluna mennään mummolaan syömään taas lissää. Siihenkää oo enää ku kaks yötä.

I h a n a a   j o u l u a   k a i k i l l e  !

No comments:

Post a Comment