Tuesday, December 24, 2013

Hyvää joulua! / ¡Feliz Navidad! / Merry Christmas!

Ihanaa jouluaattoa! Mulla tulee jostain syystä aina jouluna hirvee mieli mennä tallille, koska jouluiseksi koristeltu talli ja hevoset on jotenki tosi sympaattisia ja sulosia. Harmikseni en kuitenkaan ole kykeneväinen menemään minnekään tallille täällä Oulussa, koska sympaattisen jouluisella tallilla en tarkoita mitään isoa ratsastuskoulua ja näille pienemmille talleille ei viitsi mennä kun ei tunne omistajaa tai ketään, joka käy jollain sellaisella tallilla. Fiilistelen kuitenkin hevosia ja joulua ystävämme tietokoneen avustuksella. Päätin muokata teille super-coolin ja hienon kuvan yhdestä mun lempiponista, Rollesta, jota en kylläkään oo nähny pariin vuoteen. Kuva on otettu 05.12.2011 ja olen kuvannut sen itse.Tosi hieno, eikö. :D Pitäs taas selvittää joku päivä, joskos vois käyä tuotakin otusta moikkaamassa. Muutenkin mua nyt himottais päästä ratsastamaan, en halua, että hevosharrastus jää, vaikka ammattia siitä ei mulle tulekaan. Sitten kun oon iso ja rikas ja asun maalla niin ostan hevosen ja ponin, ainakin. Niiden kissojen ja koirien lisäksi. On mulla sitten myös mies ja ehkä lapsi jos parikin, tai ainakin jossain vaiheessa on. En vielä oo varma että kumpi ensin - lapset vai eläimet.

Tänään ois ohjelmassa ensin nukkumista (tai no ihan ensin vielä datailua ja varmaan kirjan lukemista, sitten Fabio varmaan ilmestyy tänne, että voin laittaa nukkumaan), päivemmällä mennään mummolaan äidin ja isän kanssa syömään ja avaamaan osa lahjoista ja illemmalla tullaan kotiin avaamaan loput lahjat.

Mun korvaan sattuu, tarvis käydä lääkärissä varmaan kun tätä satunnaista kipua on jatkunu jo about vuoden. Oon ehkä välillä vähän saamaton asioiden suhteen, mutta sain mää vihdoin laitettua sen opintotukihakemuksen tänään eteenpäin.

I h a n a a   j o u l u a   v i e l ä   k a i k i l l e !

No comments:

Post a Comment