Friday, November 8, 2013

Yesterday, all my troubles seemed so far away.Eikä niitä ongelmia oo kyllä tänäänkään näkyny, paitsi niska oli kipiä melkeen koko yön. Eilen lorvin kotona päivän, join Sadepäivän iloa Muumi-mukista ja datailin. Illemmalla menin F:lle ja katottiin Kukkulan tyttö, sataman poika. Vietin koko päivän Espanjasta ostetut haaremihousut jalassa ja totesin useaan otteeseen itekseni, että "nää on niin kivat!"

Mun huoneen valostus on huonoin mahollinen kuvaamiselle, eikä ulkoa tuleva "valo" eli pimeys auta asiaa yhtään. Suomen syksy.
 
Iloitsen nyt alkavasta viikonlopusta, vaikka mulle koko viikko on yhtä viikonloppua nykyään. Muille se ei kuitenkaan ole, oon joutunu olemaan aika paljon yksin ku kaverit on töissä tai koulussa, nii iloitsen nyt sitä, että saan sosialisoitua edes hieman.

Loistokasta nenäpäivää ja miesten viikon viikonloppua! Ja hyvää nimipäivää Aatos -nimisille! Mistä tuliki taas mieleen tää epäreiluus, että Aate -nimisille ei oo nimipäivää. :( Se sopis ihan hyvin tähän päivään tohon Aatoksen viereen, miksei se voi olla siinä? (mun kalenterissa se on siinä, joten hyvää nimipäivää myös Aatteille!♡)
 

 

2 comments:

 1. Kivan olonen blogi sulla! :)

  www.sonjakorpela.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kaima! :) Käyn kurkkaamassa sunki blogin. (:

   Delete