Monday, November 11, 2013

Weekend: Friends, Dione, The Cabin and Father's Day.

Perjantaina mentiin parin kaverin luo nautiskelemaan sivistyneesti alkoholia, minkä jälkeen porukka lähti jatkoille Dioneen. Mie ja F käytiin tosin ennen Dioneen menoa vielä yhellä mun kaverilla kun se juhli synttäreitään (onnea vielä!). En oo varmaan ikinä menny Dioneen niin myöhään ku me mentiin, eli joskus vähän ennen puol kolmea. 

Perjantai-look. Oikeanpuoleinen kuva instagram-laatua.

Lauantaina päätettiin lähtä F:n kanssa mökkeilemään niitten mökille Pudasjärvelle. Päästiin lähteen vasta joskus about kuuen aikaan illalla, eli oltiin joskus vähän ennen kasia perillä. Aluksi ku saavuttiin mökille piti lämmittää koko huusholli, missä kestiki aika kauan, mutta onneksi F on etevä. Saunottiinki joskus keskellä yötä ku jostain syystä saatiin niinkin luksusidea kun alkaa lämmittää saunaa yhen aikaan yöllä. F piirsi lumihankeen Garyn, mutta ei ollu siinä hetkessä kamera lähellä nii en ottanu siitä kuvaa. :( Sen sijaan kuvasin melkeen koko mökin, tai ainaki muutaman kivan jutun sieltä. Fucking luksus huvila se oli eikä mikään mökki. Tuli kyllä jostain syystä mieleen myös joulupukki. Älkää kysykö miksi.

Oikeasti me oltiinki Narniassa.

Instagram-laatua.
Tänään me sitte herättiin jo puol kasilta siivoomaan ja pakkaamaan (lue: F heräs ja mää nukuin vielä tunnin, koska se ei potkinu mua ylös) ja ysin aikaan lähettiin ajamaan takasi Ouluun. Aikanen lähtö siksi koska isänpäivä. Nukuin yöllä ehkä sen 3½ tuntia ja F tunnin vähemmän, joten oltiin tosi pirteitä koko paluumatka. Heti ku pääsin kotia laitoin päikkäreille ja nukuin jonku kaks tuntia, minkä jälkeen lähettiin käymään mummolassa äitin ja iskän kans. Syötiin ihan liikaa kaikkea mässyä ja puhuttiin paskaa. Mummo on paras ikinä ja se sano: "En minäkää jaksais herätä viieltä aamulla lappaamaan paskaa". Se oli siis sen mielipide siitä mun koulun lopettamisesta. :D Äiti oli jo uhkaillu, että mummo saattaa olla vihanen, mutta pah. :D Mummo on mun idoli. Nukuin mummolassaki about puol tuntia sohvalla ku sukulaiset jutteli ympärillä. Tädin mies luuli että mulla on kohomelo, pah.

Kuus yötä tatuointiin!

2 comments: