Monday, November 18, 2013

Viikonloppu: Kulttuurihetkiä, koirien vahtimista, kavereita, tatuointi ja Tivoli.

Pähkinänkuoressa instagram-kuvien avulla:
Perjantaina kävin Emman kanssa viettämässä kulttuurihetkiä ensin Taidemuseossa ja sitten elokuvissa Leijonasydäntä katsomassa. Lisäksi tietysti hieman shoppailtiin, tosin ostamatta mitään. Illalla mentiin F:n kanssa käymään yhellä kaverilla istumassa iltaa ja sen jälkeen mentiin yöksi F:n äidille, jossa me oltiin kahestaan vahtimassa kolmea koiraa, kahta kania ja akvaariokaloja, joiden lukumäärä jäi mulle epäselväksi.


Kaikki mielissään kattoo jotain videota koneelta. :D


Lauantaina mulla oli siis tatuointiaika klo: 12 Red & White Inkissä ja olin ihan paniikissa siihen asti, että tatuointikone alko surraamaan ja ensimmäiset musteet muurautu mun ihoon. Ei se loppujen lopuksi ees sattunu niin paljon ku aattelin, koska noudatin Reetan neuvoa ajattelemalla, että se sattuu ihan vitusti. :D Pahinta oli ohuimmat viivat, pitkä matka kerralla (eli esim ku noita sulkien keskiviivoja tehtiin tatuoimalla pitkä matka suoraa kerralla), toinen sulista, keskimmäisen sulan alaosa (niin lähellä rannetta) ja lopun valkonen korostusväri. Mutta periaatteessa ei ollu ees paha! Värittäminen sattu vähemmän ku ääriviivat, paitsi sitte just tossa ranteen kohalla sattu ihan yhtä paljon. Tykkään tästä jo nyt ihan älyttömästi, mutta musta tuntuu, että en oo vielä tajunnu ihan täysin, että tää on oikeesti totta. :D Kiitos vielä Sampalle tatuoinnista! Hintaa tälle tuli siis 200€ ja sen tekemisessä kesti noin 1½ tuntia.Tatuoinnin jälkeen käytiin taas kattomassa koiria ja sit lähettiin hetkeksi sille samalle kaverille, jolta oltiin perjantaina. Tää kaveri pyykkäs, joten ku ooteltiin sitä nii katottiin Vain elämää -sarjaa ja juteltiin. Pyykkäystuokion jälkeen lähettiin kolmestaan yhelle toiselle kaverille lähelle keskustaa. Hieman siellä sitten nautiskeltiin alkoholia (paitsi F oli kuskina, koska koirat), pelailtiin Bussia ja pullonpyöritystä ja päädyttiin lopulta Tivoliin alias Tinkeen. Tuli tehtyä perinteiset pöydällä tanssimiset ja nautittua ehkä liikaakin alkoholia, mutta kivaa oli! Tinken jälkeen mentiin F:n kanssa taas koirien luo ja F:n pikkusiskokin saapui aamuyöstä kotiin kai jostain Cheerleading-reissulta.

Sunnuntaina herättiin vasta joskus neljän aikaan (tosin F oli käyttänyt koirat jo aiemmin) ja krapulaa ei näkynyt mailla eikä halmeilla. Jossain välissä sitten F nakkas mut kotiin ja täällä oon lagannu. Äitin reaktio tatuoinnista: "Noin iso! Mää aattelin, että se ois ollu semmonen *näyttää sormilla jotain 2cm kokosta*" ja iskän: "Se on siinä nyt sitte aina? Mikä se on?" :DD Iskä ei siis oo vielä tajunnu, mitä ne n. 10 asiaa on, joita roikkuu mun huoneen seinillä ympäriinsä.

Että semmonen viikonloppu tällä kertaa. (:

Vasemmalla torstain kotoiluasua (sama asu perjantaina kulttuurielämässä miinus kotoilutossut) ja oikealla perjantai-ilta-minä.

4 comments:

  1. Hienon näkönen tuo tatuointisi, siistiä jälkee.. :)

    www.sonjakorpela.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. MÄÄ KUOLEN!!!! MAAILMAN UPEIN HIENOIN KAUNEIN TATUOINTI! näin ton sun kansikuvana facebookissa ja luulin, että se on tyyliin weheartitista, mutta oli sitte pakko tulla kattomaan tännekki ja hui kuolen ihastuksesta! Anteeksi hypetys, mutta se on täydellinen <3 Sopii sulle tosi hyvin :)

    ReplyDelete