Friday, November 15, 2013

Tykkään sateesta ku muutan kartanoon eli never nii.

Nyt voin sanoa olleeni aikaansaava ihminen. Heräsin tänään klo: 10.30 (minkä jälkeen torkutin tunnin) ja lähin jo vähän kahentoista jälkeen työkkäriin! Auton ikkunat oli huurussa (paitsi kuskin puolen, mitä vähän ihmettelin, kunnes tajusin sellasen luonnon ihmeen olemassaolon ku aurinko), koska pakkasta oli -2'C. Anteeksi vielä autolle, kun se raukka joutui käynnistymään kylmiltään. Kävin istumassa työkkärissä, oli kuulemma mua ennen käyny pari muutaki heppakoulun lopettanutta, ja täti ihmetteli, että mikä siinä alassa on ku kaikki lopettaa. :D Myös naapurihuoneessa kuulu olevan joku hevosalan lopettanu. Sattumaa, että kaikki oltiin paikalla samalla kertaa. 


Ku vihdoin pääsin ulos sieltä, lähin käymää kaupassa. Ostin värinpoiston ja hiusvärin, jotka molemmat tein äskön. Värinpoisto kyllä poisti jotenki värin, mutta ilmeisesti ois voinu ottaa toisenki värinpoiston, koska tää vaalea hiusväri minkä sit laitoin, näyttää tosi tummalta. Tai sitte vika on hiusvärissä. Piti tulla light golden brown, mutta tää on kyllä vaa ruskea. Ei voi mittää. Tein myös tännää ruokaa, omnomnom, ja tein sen mun tatuoinnin mallipiirroksen uusiksi. Se on jo YLIHUOMENNA. Perkele! Ihan alkaa jännittää.
Huomenna aattelin mennä viettämään külttüürielämää kaverin kanssa, ensin taidemuseoon ja sitten elokuviin. Illalla sitten F:n kanssa koiravahdiksi, näkkee taas Manumanumanumanumanua! (:


No comments:

Post a Comment