Wednesday, November 27, 2013

AJATUKSIA JA INSPIRAATIOKUVIA

Alle kuukausi jouluun. To do -lista kasvaa ja kasvaa, tuntuu ettei saa mitään järkevää tehtyä ja mikään ei onnistu. Stressaan taas liikaa, vaikka mitään aihetta ei ole. Sentään muutaman asian olen saanut tehtyä, semmoisia siis, mitä on ollut listalla jo pitkään.Jatka villasukkaa, lue Salaisuuksien laaksoa, leivo piparit alusta loppuun, korjaa keltaisen takin hiha, mieti mitä haluat opiskella, kirjoita joulupukille, päivitä blogi. Nuo ovat asioita, mitkä olen jo saanut tehtyä. Sain jatkettua villasukkaa samalla kun katsoin Joulutarinan. Luin Salaisuuksien laaksoa junassa matkalla Kolarista Ouluun. Leivoin piparitaikinan toissapäivänä ja eilen itse piparit. Korjasin tänään keltaisen takin hihan (tosin se on edelleen tosi ruma, mutta eipähän enää ole ylimäärästä kangassuikaletta väärällä puolella). Hain tänään opiskelemaan, koska äiti tunki kouraani hakulomakkeen. Tosin hain sinne netin kautta, koska oli nopeampi. Hakuaika päättyy 30.11. ja koulu kestää 5kk. En tiiä pääsenkö sinne, mutta toivottavasti. Oispahan ainaki jotain tekemistä. Kerron siitä sitten lisää jos pääsen opiskelemaan. Kirjoitin joulupukille. Päivitin blogin tänään aiemmin ja nyt toisen kerran, koska edellinen postaus oli pelkästä Muonion reissusta.


Ajattelen taas liikaa. Perjantaina on autokoulun kakkosvaiheen liukasrata ja teoriatunti. Lauantaina mennään porukalla Pudasjärvelle mökkeileen yheksi yöksi, saa vähän rentoutua, etten vaan taas ajattele yksin liikaa asioita omassa huoneessa. Tiistaina sitte ois lähtö Helsinkiin parin kaverin luokse kattoon niitten kämppää! Siellä ois tarkotus olla sunnuntaihin.


2 comments:

 1. Iiiiihania kuvia! *o* Tuli iha oikeesti hyvälle mielelle noista joistain ja ah haluan nyt iteki vaa kuvaamaan jotain nättiä :D

  ~http://ganbattedesuka.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih, netistä löytää kyllä inspiraation. (:

   Delete